Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, surprins de un fotbalist din Liga 1. Cui lasă deschisă uşa revenirii la echipa naţională

Edi Iordănescu, surprins de un fotbalist din Liga 1. Cui lasă deschisă uşa revenirii la echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a vorbit despre posibila revenire a lui Cristian Săpunaru la echipa naţională.

Cristian Săpunaru s-a întors vara trecută la Rapid, acolo unde a devenit căpitan şi unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1.

În vârstă de 38 de ani, împliniţi luna aceasta, apărătorul central a avut evoluţii consistente pentru formaţia giuleşteană de-a lungul sezonului, astfel că s-a adus în discuţie posibila sa revenire la echipa naţională.

Veteranul din defensiva Rapidului a strâns până în momentul de faţă 36 de selecţii în tricoul echipei naţionale.

Edi Iordănescu, surprins de un fotbalist din Liga 1. Cui lasă deschisă uşa revenirii la echipa naţională

Prezent la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, funcţie pe care o va ocupa în continuare Răzvan Burleanu, Edi Iordănescu a fost chestionat cu privire la situaţia lui Cristian Săpunaru la prima reprezentativă.

Selecţionerul României a lăudat prestaţiile din acest sezon ale fundaşului central şi a dezvăluit că uşa echipei naţionale este deschisă, dar o astfel de decizie trebuie luată cu atenţie, având în vedere mai multe aspecte.

”Este un jucător matur, experimentat, cu valoare deosebită, care este şi căpitanul echipei acolo unde activează şi nu e uşor să fii căpitanul Rapidului. A fost un lider acolo unde a mai fost.

Este un jucător de care echipa naţională s-ar putea să mai aibă nevoie  E adevărat că trebuie să fim foarte atenţi având în vedere personalitatea lui, gândirea lui, deschiderea lui pentru echipa naţională şi, nu în ultimul rând, vârsta lui”, a declarat Edi Iordănescu.

Cristian Săpunaru a vorbit recent şi el recent despre subiectul posibilei sale reveniri la echipa României.

”Am schimbat câteva cuvinte cu Edi, a rămas să bem o cafea şi să vedem ce putem face. Dacă mai e nevoie de mine, dacă mai pot ajuta cu ceva. N-am luat încă o decizie fermă. E mai bine pentru amândoi să purtăm o discuţie clară înainte de a trage o concluzie”, a afirmat Cristian Săpunaru, săptămâna trecută, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: sapunaruedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare