You are here:

Edin Terzic, după finala UCL pierdută: ”Am fi meritat mai mult”. Care a fost ”singura diferenţă” dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid

Edin Terzic, după finala UCL pierdută: ”Am fi meritat mai mult”. Care a fost ”singura diferenţă” dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid
Comentarii

Antrenorul celor de la Borussia Dortmund, Edin Terzic (41 de ani), a tras concluziile după finala Ligii Campionilor pierdută în faţa Realului.

Borussia Dortmund a pierdut finala Ligii Campionilor contra lui Real Madrid, scor 0-2. Golurile au fost marcate de Carvajal (74) şi Vinicius (83).

Deşi formaţia din Germania a dominat prima repriză, madrilenii au tranşat finala în ultimul sfert de oră.

Reacţia lui Edin Terzic după ultimul act al Ligii Campionilor: ”Am făcut o finală grozavă”

La finalul partidei de pe Wembley, Edin Terzic a reacţionat şi a vorbit unde s-a pierdut, din punctul său de vedere, finala Ligii Campionilor.

Antrenorul Borussiei a lăudat eficienţa pe care a arătat trupa lui Carlo Ancelotti în faţa porţii adverse.

”Am făcut o finală grozavă şi cred că am meritat mai mult decât să pierdem cu 2-0. Din prima secundă, am arătat lumii întregi că nu suntem aici doar pentru a juca. O finală o joci pentru pentru a o câştiga.

Am făcut atât de multe lucruri bine. În prima repriză am avut sentimentul că-i putem bate. Singura diferenţă a fost că ei au avut acel instinct de criminali. Nouă ne-a lipsit asta”, a declarat Terzic, după meci.

Este a doua finală de Liga Campionilor pierdută de Borussia Dortmund pe Wembley, după cea din 2013 cu Bayern (1-2).

Afla mai multe despre: edin terzicborussia dortmunduclfinala ligii campionilor 

viewscnt
Articole similare