You are here:

Carlo Ancelotti, cu gândul la "numărul 16" după triumful din finala Champions League, împotriva Borussiei Dortmund: "Florentino este cheia"

Carlo Ancelotti, cu gândul la "numărul 16" după triumful din finala Champions League, împotriva Borussiei Dortmund: "Florentino este cheia"
Comentarii

Real Madrid s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Borussia Dortmund în finala UEFA Champions League şi a cucerit al 15-lea trofeu UEFA Champions League din istoria clubului.

Carlo Ancelotti a vorbit despre noul triumf european. Tehnicianul italian intrat în istoria celor de la Real Madrid nu l-a uitat pe Toni Kroos, fotbalistul aflat la ultima sa partidă în tricoul celor de la Real Madrid, cât şi despre faptul că acesta a avut posibilitatea să-şi încheie cariera la nivel de club cu un trofeu intrat în ADN-ul formaţiei din Madrid.

Vinicius Jr. şi Dani Carvajal au marcat pentru Real Madrid în poarta apărată de Gregor Kobel. Cele două reuşite de pe finalul reprizei secunde au zdrobit speranţele jucătorilor antrenaţi de Edin Terzic, care şi-au pierdut reperele şi au cedat în faţa atacurilor constante la poarta lui Kobel. Fullkrug a înscris în ultimele minute ale partidei, însă atacantul german a fost surprins într-o poziţiei în afara jocului, iar golul a fost anulat. 

Ancelotti susţine că preşedintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, este cheia din spatele succesului celui mai titrat club din istoria fotbalului european. 

Carlo Ancelotti: "Astăzi l-am depăşit pe Bernabeu. Kroos ne lasă după această partidă"

"E mereu un vis, acum ne gândim la numărul 16 (n.r. râde), suntem fericiţi. Florentino este cheia, astăzi l-am depăşit pe Bernabeu, altă legendă. Kroos ne lasă după această partidă, trebuie să acceptăm că se lasă, renunţă câştigând Champions League, ce putem să spunem. În noaptea asta nu se doarme.", a declarat Carlo Ancelotti, la capătul partidei.

Afla mai multe despre: real madridcarlo ancelottiuefa champions leagueborussia dortmundtoni kroos 

viewscnt
Articole similare