Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduard Florescu şi-a mitraliat colegii după prima victorie a sezonului pentru Botoşani: "Sunt nişte laşi, au rămas doar caracterele"

Eduard Florescu şi-a mitraliat colegii după prima victorie a sezonului pentru Botoşani: "Sunt nişte laşi, au rămas doar caracterele"

FC Botoșani

Comentarii

Eduard Florescu a vorbit la finalul partidei dintre Oţelul Galaţi şi FC Botoşani, încheiată cu scorul de 2-0, în favoarea echipei sale.

FC Botoşani a obţinut prima victorie a sezonului, în deplasare, cu Oţelul Galaţi. Eduard Florescu a înscris o dublă cu Oţelul, un gol din lovitură liberă venit în minutul 66, după cartonaşul roşu primit de Rus şi o execuţie din interiorul careului venită în prelungirile partidei, în minutul 90+3.

Florescu a vorbit despre importanţa obţinerii unui prim succes în această stagiune şi despre atitudinea pe care echipa ar trebui să o adopte pentru a spera la salvarea de la retrogradare.

Eduard Florescu: "Nu mai ştiam să ne bucurăm"

"Trebuie să revenim mai puternic pentru că, nu numai în seara asta, dar şi-n alte partide, am arătat că se poate. Nu mai ştiam să ne bucurăm. Când am dat gol, îmi venea să iau mingea şi să o pun repede la jumătate. Acum, m-am bucurat, a fost foarte frumos. Nu mă aşteptam.

Perioadă grea, cu nopţi nedormite. Groaznic. Ne bucurăm că am pus punct la această serie neagră şi aşteptăm pregătirea de iarnă. Să încărcăm bine acolo şi să devenim mai puternici." a declarat Eduard Florescu la flash interviu.

Optarul botoşănenilor a răbufnit la adresa colegilor săi la conferinţa de presă. A evidenţiat lipsa de caracter a unor colegi după înfrângere cu vecina de clasament, Dinamo, din etapa trecută, scor 2-0, dar şi despre situaţia salariilor de la FC Botoşani.

"Nu ştiu dacă multă lume a observat un mic aspect. După meciul cu Dinamo s-au cam rărit. Au rămas doar caracterele. Au lipsit câţiva din meciul cu Dinamo. Îmi cer scuze dacă o să jignesc. De fapt, nu mă interesează. Sunt nişte laşi. La unii, au venit peste noapte nişte accidentări, după meciul cu Dinamo.

Peste noapte, cine ştie. O fi venit cineva, le-a dat la picioare, la genunchi. Până la urmă, ne-a mers bine.

Momentan mă gândesc doar la vacanţă. Vreau să ajut echipa cât timp sunt aici, pentru că e o echipă care merită să rămână în primul eşalon şi doar la asta mă gândesc momentan, dacă apare ceva să ajut clubul, să fie bine şi pentru mine cu siguranţă voi face pasul.

Avem sprijinul tuturor, al conducerii, din staff, din conducere, fiindca e greu după 21 de partide să vină domnul preşedinte şi domnul Valeriu Iftime să vină să ne spună să avem încredere în noi, să muncim, să ne achite ce avea de achitat, după 21 de meciuri, în România cred că este ceva anormal. 

Ne uitam unul la altul, toţi, să avem încredere, ne plăteşte salariile după 21 de partide, în România e puţin ciudat, ne-a şocat pe toţi dar sper că i-am răsplătit şi noi şi sper să salvăm această echipă." a mai spus Florescu.

Afla mai multe despre: eduard florescufc botosanidinamootelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare