Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie costisitoare pentru Florin Tănase şi Andrei Burcă în Arabia Saudită. Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu

Victorie costisitoare pentru Florin Tănase şi Andrei Burcă în Arabia Saudită. Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu

Stranieri

Comentarii

Al-Akhdoud s-a impus cu scorul de 1-0 împotriva lui Al Shabab într-un meci din etapa a 18-a din campionatul Arabiei Saudite.

Formaţia celor doi internaţionali români, Florin Tănase şi Andrei Burcă s-a impus cu scorul de 1-0 pe teren propriu împotriva fostei formaţii antrenate de Marius Şumudică, Al Shabab.

Al-Akhdoud, două victorii la rând în campionat

Clubul din Najran a deschis scorul în minutul 3 al partidei, prin reuşita lui Saviour Godwin, din pasa lui Florin Tănase. La doar zece minute de la deschiderea scorului, Godwin a fost înlocuit de Al Harthi.

Repriza secundă a început cu un cartonaş galben primit de Florin Tănase. Al Shabab a rămas în zece oameni după eliminarea lui Al Saadi, din minutul 54.

În minutul 70, Andrei Burcă a văzut cartonaşul roşu iar lucrurile s-au echilibrat din punct de vedere al jucătorilor de pe teren. Echipa sa a rezistat şi a reuşit să obţină cele trei puncte. Al Akhdoud a urcat pe locul 12 în clasamentul campionatului din Arabia Saudită.

Al Akhdoud a ajuns la a doua victorie consecutivă, după succesul din etapa trecută cu Al Taee, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, cu acelaşi scor, 1-0.

În această etapă, Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo s-a impus cu 3-1 cu Al Ettifaq, echipă antrenată de Steven Gerrard.

Cristiano a oferit o pasă de gol la reuşita de 2-0, a croatului Marcelo Brozovic, şi a înscris din penalty, în minutul 73. Al Nassr este la zece puncte de liderul Al Hilal, pe locul doi. 

Sursă foto: Al-Akhdoud (Twitter)

Afla mai multe despre: florin tanaseandrei burcaal akhdoudarabia saudita 

viewscnt
Articole similare