Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Egalul cu CFR i-a scos din sărite pe cei de la Adana Demirspor. Turcii au făcut scandal la vestiare după fluierul final. Care a fost motivul

Egalul cu CFR i-a scos din sărite pe cei de la Adana Demirspor. Turcii au făcut scandal la vestiare după fluierul final. Care a fost motivul

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, scor 1-1, în manţa tur a dublei cu Adana Demirspor din turul 3 al Conference League.

Echipa lui Andrea Mandorlini a început ca din tun meciul, iar Jefte a deschis scorul în minutul şase după ce turcii au ratat cu doar un minut înainte o şansă foarte bună de a marca primii. Adana a pus stăpânire pe joc, iar în minutul 77, Strambouli, fostul jucător al lui PSG, a marcat cu un voleu de senzaţie. Deşi formaţia lui Patrick Kluivert porneşte favorită înaintea returului de peste o săptămână din Turcia, fosta campioană a României a arătat că este capabilă să producă surpriza şi să meargă mai departe, în turul 3.

Turcii şi-au vărsat furia pe arbitru

Pasivi în multe momente ale jocului, fotbaliştii Adanei şi-au vărsat de câte ori au avut ocazia nervii pe arbitrul azer al partidei. Cu toate că au obţinut egalul, turcii şi-au continuat războiul cu ”centralul” Masiyev şi după fluierul de final, deşi nu se poate vorbi sub nicio formă despre un arbitraj pro CFR. Cristi Balaj, preşedintele grupării din Gruia şi fost arbitru FIFA, a văzut tot ce s-a întâmplat şi a încercat să intervină pentru a calma spiritele.

(n.r. presiune Adana) La orice fază, orice decizie, orice aut, orice fault. La un moment dat, ne-am trezit în repriza a doua că ne-am molipsit de la ei la o fază. La ei aproape orice decizie s-a protestat. (n.r. dacă era Dan Petrescu antrenor) Nici nu vreau să-mi imaginez ce o să fie în retur.

A fost presiune şi la vestiare. Îl certau pe arbitrul când a intrat pe tunel. În limba turcă, bineînţeles. L-au certat pe arbitru în limba turcă şi am intervenit. ‘Vă rog frumos, ce se întâmplă?’.

Noi nu ziceam nimic. Eu stăteam şi priveam, aveam grijă să fie totul ok. Niciunul dintre ei n-a spus nimic. Cum au intrat pe hol îl certau pe arbitru. Într-un final atmosfera s-a liniştit, au fost câteva discuţii. Important este că într-un final spectatorii au aplaudat ambele echipe. Asta spune multe”, a declarat Cristi Balaj, pentru Fanatik.ro.

Returul dintre Adana Demirspor şi CFR Cluj este programat pe 3 august.

Afla mai multe despre: cfr clujconference leagueadana 

viewscnt
Articole similare