Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alegerea "Regelui" continuă să surprindă: "Gică Hagi vede ceea ce noi, oamenii normali, nu vedem". Care e totuşi problema Farului

Alegerea "Regelui" continuă să surprindă: "Gică Hagi vede ceea ce noi, oamenii normali, nu vedem". Care e totuşi problema Farului

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi nu se abate de la strategia sa de a construi echipa, constrâns şi de latura financiară de la Farul Constanţa. După meciul cu Urartu, oficialul FCSB, Mihai Stoica, a tras câteva concluzii despre campioana Superligii.

MM Stoica a remarcat abilitatea lui Gică Hagi de a construi echipe

Farul Constanţa a învins joi, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia armeană FC Urartu, în prima manşă din turul al doilea de calificare în Conference League. Dacă în Europa campioana României a suferit, în Superliga rezultatele au venit, cu două victorii din două posibile. 

Însă, Mihai Stoica a remarcat transferurile interesante făcute de Gică Hagi, care s-a îndreptat, din nou, spre jucători precum: Marco Borgnino, Rivaldinho, Carnat, Dussaut, Vînă, Vianna, Bassong, Queiros sau Benchaib. 

"Exact ăsta e modelul. I-am avut, îi întorc, îi fac jucători mai buni. A mers aşa, de ce nu ar face-o şi acum? Pe mine m-au surprins transferurile de la Mioveni şi FC Argeş, dar în acelaşi timp cred că Gică Hagi vede ceea ce noi, oamenii normali, nu vedem. 

Pe Benchaib nu îl cunoaşte, nici pe Bassong. A luat patru jucători, pe Carnat să zici că-l cunoştea de când era Cârnaţ, că şi-a schimbat numele, foarte frumos. La ăia de la FC Argeş eu m-am uitat, dar recunosc că n-am văzut calitate, dar uite că a câştigat cu ei la Sibiu", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.  

În schimb, aşa cum a remarcat şi Gică Hagi după startul campionatului, defensiva a fost identificată drept punctul nevralgic al Farului. 

"Problema este că au arătat vulnerabilitate. Şi la meciul ăsta (n.r. - cu Urartu), foarte tare la Tiraspol. Chiar şi cu Voluntari, chiar dacă au bătut cu 4-1. Doar că meciurile din campionat nu sunt relevante, pentru că au jucat ceilalţi jucători. Când marchezi un gol în 45+5 şi 90+5, când marchezi primul gol dintr-o greşeală mare de portar, poţi să spui că ai şansă. Cred că pleacă cu prima şansă, pentru că Urartu mi se pare mult sub Sheriff. Urartu nu mi se pare că e o echipă care poate întoarce un rezultat.

Ce e de evidenţiat este că, pe lista marcatorilor de la Farul, nu există Alibec. Golgheterul echipei este Larie, fundaş central, care a salvat echipa cu o execuţie. E un jucător rafinat. Bate penalty excepţional. Aşteaptă portarul să plece", a mai spus preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Gică Hagi, după Farul - Urartu: "Ne aşteaptă un joc greu la ei, dar mergem să facem un meci mare"

„Suntem o echipă imprevizibilă, care vrea să joace fotbal. Ofensiv cred că am făcut lucrurile bune, cât puteam să facem. Defensiv am suferit, în special în prima repriză. Am reglat lucrurile. Până la urmă am câştigat aşa cum am câştigat şi campionatul, am întors rezultatul. A venit bine acest rezultat pentru că a adus iar spiritul acela în vestiar. Ne aşteaptă un meci greu la ei, dar mergem să facem un meci mare.

Încercăm să o ducem, să facem faţă pe ambele fronturi, deocamdată în Europa vedem că e mai greu. La golul lui Aioani eu sunt de vină, eu am spus să nu facă zid acolo. Suntem doi vinovaţi – el nu trebuia să ia gol şi eu trebuia să tac din gură. Mazilu, ce vreţi mai mult de la un copil de 17 ani care joacă în Europa pentru prima oară? Învaţă. A dat cât a putut şi a încercat să facă multe. În retur, trebuie să trecem, să luptăm, să încercăm să facem faţă şi afară, să jucăm la rezultat şi să facem faţă cum trebuie”, a declarat Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagimihai stoicatransferuri farul constantafarul constanta urartu 

viewscnt
Articole similare