Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Surprinzător şi dezamăgitor”. Fostul coleg al lui Hagi din ”Generaţia de Aur”, necruţător cu Farul: ”Cum să primeşti două goluri pe teren propriu?” | EXCLUSIV

”Surprinzător şi dezamăgitor”. Fostul coleg al lui Hagi din ”Generaţia de Aur”, necruţător cu Farul: ”Cum să primeşti două goluri pe teren propriu?” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Campioana României, Farul Constanţa, a reuşit să treacă cu foarte mari emoţii de ce a Armeniei, FC Urartu, în calificările pentru grupele Conference League, turul al doilea, prima manşă, iar Florin Răducioiu nu a înţeles de ce echipa lui Gică Hagi a jucat aşa de slab.

Farul Constanţa a învins, pe teren propriu, formaţia armeană FC Urartu, scor 3-2, în prima manşă din turul al doilea de calificare în Conference League.

Cu Amine Benchaib debutant pentru constănţeni, Farul a început partida cu Urartu cu un jucător accidentat – Adrian Mazilu având nasul spart la un contact cu un apărător advers.

A urmat deschiderea scorului, în minutul 23, când a înscris Maksimenko pentru oaspeţi. Farul a egalat în minutul 27, la şutul lui Tudor Băluţă, scăpat în poartă de goalkeeper-ul Melikhov.

Oaspeţii au revenit în avantaj pe tabelă în minutul 38, prin Ivan Zotko - ”bombă” de la distanţă la care portarul Aioani a ezitat şi a fost învins.

Gazdele au egalat în al patrulea minut al prelungirilor primei reprize, la golul lui Adrian Mazilu.

Partea secundă părea că nu va mai aduce nimic pe tabela de marcaj, chiar dacă Băluţă a trimis foarte aproape de bară, în minutul 87, însă Larie a marcat golul victoriei constănţene în minutul 90+4, cu un şut la care portarul armean nu a avut reacţie.

Astfel, Farul a câştigat partida cu 3-2, şi urmează returul din Armenia, de peste o săptămână, iar la capătul partidei, a venit momentul concluziilor.

Florin Răducioiu o critică pe Farul Constanţa: ”Suprinzător şi dezamăgitor” | EXCLUSIV

Alături de Mihai Stoica, în studioul Orange Sport a fost şi Florin Răducioiu, iar fostul coleg al lui Gică Hagi din ”Generaţia de Aur” a avut câteva reproşuri pentru Farul.

Aşadar, fostul mare atacant al naţionalei României a precizat că nu a mai recunoscut echipa constănţeană, cea care lua pe sus campionatul României în sezonul trecut şi îl câştiga.

”Anul acesta, Farul nu mai este aceeaşi echipă care comandă jocul. E adevărat, îi lipseşte Munteanu, dar nu e ocazie. E un pic în dificultate. 

Să primeşti două goluri, pe teren propriu, de la o echipă din Armenia este suprinzător şi dezamăgitor. De altfel, calificarea încă se joacă.

Au fost ocazii şi de-o parte şi de cealaltă. Echipa din Armenia, extrem de interesantă. Au jucat fotbal, într-o manieră foarte simplă. Farul trebuie să se regăsească”, a declarat Răducioiu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: farul constantagica hagiurartuconference league 

viewscnt
Articole similare