Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendarul Patrick Kluivert, după ce a scos doar un egal cu CFR Cluj: ”Sunt fericit cu acest 1-1. Rezultatul este corect”

Legendarul Patrick Kluivert, după ce a scos doar un egal cu CFR Cluj: ”Sunt fericit cu acest 1-1. Rezultatul este corect”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul turcilor de la Adana Demirspor, Patrick Kluivert (47 de ani), a tras concluziile după remiza înregistrată în Gruia, cu CFR Cluj.

CFR Cluj a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, cu formaţia turcă Adana Demirspor, scor 1-1, în prima manşă din turul al doilea de calificare în Conference League.

Clujenii au deschis scorul încă din minutul 6, prin Jefte Betancor, care a deviat în plasă un şut al lui Camora.

Oaspeţii au avut iniţiativa în finalul primei reprize şi în startul reprizei secunde şi au egalat în minutul 77, prin Benjamin Stambouli, din pasa lui Ndiyae.

Ultima ocazie a meciului a aparţinut clujenilor, prin Bîrligea (78), dar meciul s-a încheiat la egalitate, iar CFR va avea un retur greu în Turcia.

CFR Cluj, egala legendarului Patrick Kluivert. ”Sunt fericit cu acest 1-1. Rezultatul este unul corect”

La finalul meciului din Gruia, Patrick Kluivert s-a arătat mulţumit de remiza înregistrată pe terenul CFR-ului, la primul meci al Adanei din acest sezon.

De asemenea, antrenorul turcilor consideră că ambele echipe au avut şanse bune de a marca, dar subliniază că vrea ca echipa sa să arate un alt nivel de joc la retur.

”Cred că am făcut un meci bun. Cred ne-am păstrat mintea limpede şi ne-am făcut jocul propus. E mereu greu să iei un astfel de gol şi să fii nevoit sa revii.

Am avut multe şanse. Dar şi ei au avut ocazii. Acum am un sentiment pentru acest meci. Sunt fericit cu acest 1-1. Cred că ambele echipe au avut şanse bune. 

CFR Cluj a făcut un meci bun, dar şi noi am jucat bine. Acest rezultat este unul corect. Normal că vrem mai mult. Avem planuri mari. E doar primul meci oficial ”, a declarat Kluivert, după meci.

Afla mai multe despre: cfr clujpatrick kluivertconference league 

viewscnt
Articole similare