You are here:

Ei sunt ”Leii din Bănie”. Gâlcă vrea Universitatea cu foame de performanţă europeană: ”Trebuie să ne luăm prada”

Ei sunt ”Leii din Bănie”. Gâlcă vrea Universitatea cu foame de performanţă europeană: ”Trebuie să ne luăm prada”
Comentarii

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Costel Gâlcă (52 de ani), a prefaţat duelul cu slovenii de la Maribor, în turul doi din preliminariile Conference League.

Îndemnul la luptă al lui Gâlcă pentru jucătorii săi, înainte de duelul cu Maribor: ”Trebuie să fim lei”

Universitatea Craiova se va duela, în deplasare, cu Maribor, joi, de la ora 21:15, în turul al doilea preliminar din Conference League.

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Costel Gâlcă a atenţionat cu privire ala faptul că Maribor este o echipă extrem de complicată, dar Craiova a venit în Slovenia ca să câştige.

”Tot timpul sunt îngândurat înainte de meciuri, mai ales că acest meci este unul important pentru noi. Jucăm contra unei echipe cu experienţă europeană, care tot timpul vrea să fie protagonistă. Au jucători de calitate.

În cele două meciuri cu Botev Plovdiv meritau să se califice pentru fotbalul pe care l-au jucat. Experienţa le dă un plus, dar noi venim cu dorinţa de a trece mai departe. Chiar dacă este o echipă cu jucători importanţi, avem şanse să câştigăm.

Trebuie să fim lei pe teren şi să ne luăm prada la fiecare meci. Pentru mine este important ca echipa să fie compactă, să profite de spaţiile pe care le lasă Maribor pentru că lasă spaţii şi să le blocăm construcţia”, a declarat Gâlcă, înainte de meci.

În cazul în care se califică, Universitatea Craiova ar întâlni în turul trei preliminar din Conference League învinsa dublei Ajax Amsterdam – Vojvodina Novi Sad, din turul doi al Europa League.

Afla mai multe despre: costel galcacraiovasuperligaconference league 

viewscnt
Articole similare