You are here:

Probleme pentru Universitatea Craiova pe drumul spre Slovenia, pentru meciul cu Maribor. Oltenii, în gardă: "Ar fi extraordinar"

Probleme pentru Universitatea Craiova pe drumul spre Slovenia, pentru meciul cu Maribor. Oltenii, în gardă: "Ar fi extraordinar"
Comentarii

Costel Gâlcă a primit o veste bună înaintea meciului cu Maribor. Andrei Ivan este apt de joc. Oltenii au avut probleme cu deplasarea în Slovenia. N-au găsit avion direct şi au zburat până în Austria.

Furtunile din Slovenia le-au dat peste cap planurile oltenilor lui Rotaru. Aeroportul din Maribor s-a închis, iar Universitatea a fost nevoită să zboare până la Graz, apoi să ia autocarul. Alb-albaştrii au o motivaţie în plus în lupta pentru grupele Conference League. 

"O participare în grupele Conference League ar fi ceva extraordinar pentru oraş, pentru echipă, şi îmi aduc aminte că acum doi ani, când eram aproape de grupe, toată lumea era într-o stare de euforie, de susţinere", a spus Mihai Căpăţână. 

Maribor - Universitatea Craiova are loc joi, de la 21:15, în turul II preliminar Conference League. 

Căpăţână a devenit om de bază la Craiova în mandatul lui Gâlcă. Speră ca într-o zi să îi calce pe urme celui pe care îl urmărea la fiecare meci în copilărie.  

"Idolul meu era Zidane, pentru că eu cred că aveam 9-10 ani şi ţin minte că tatăl meu a primit cadou un tricou orginal. Zicea atunci şi era al lui Zidane de la naţionala Franţei, cred că l am purtat până s-au şters iniţialele de pe el", a mai spus fotbalistul de la Universitatea Craiova. 

Afla mai multe despre: universitatea craiova maribormihai capatanaandrei ivanuniversitatea craiova conference league 

viewscnt
Articole similare