You are here:

Elias Charalambous a luat o decizie în cazul lui Florin Tănase, înaintea partidei cu Farul: "Este un jucător care poate ajuta echipa"

Elias Charalambous a luat o decizie în cazul lui Florin Tănase, înaintea partidei cu Farul: "Este un jucător care poate ajuta echipa"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre venirea lui Florin Tănase, jucător care a petrecut şase ani la formaţia "roş-albastră" înainte de a se transfera în străinătate.

Antrenorul celor de la FCSB a dezvăluit faptul că Tănase va fi indisponibil pentru partida cu Farul, de pe teren propriu. Tehnicianul cipriot a vorbit despre forma fizică a jucătorului revenit la echipă după doi ani, despre care a auzit lucruri bune din interiorul clubului.

Charalambous va încerca să-l integreze treptat pe Tănase la echipă şi i-a asigurat pe suporteri că acesta va primi minute, în condiţiile în care FCSB evoluează pe două fronturi, în acest moment.

Anunţul lui Elias Charalambous despre Florin Tănase

"Sunt foarte fericit să-l am pe Tănase în echipă. Este un jucător care cunoaşte clubul foarte bine, ştie jucătorii, noi îl cunoaştem, s-a antrenat cu noi. Pentru mâine va fi indisponibil, va intra în echipă treptat, deoarece în acest moment nu este la 100% din punct de vedere fizic, dar se află într-o formă bună.

Este un jucător pe care nu l-am avut sub comandă, dar din câte am auzit de la oamenii din jurul clubului şi din câte am văzut în ultimele zile, în care s-a antrenat cu noi, pot spune că este un jucător care poate ajuta echipa.

Avem un meci la fiecare trei zile. Cu siguranţă, vom face schimbări. Vrem să dăm şanse tuturor jucătorilor şi vrem să vedem din partea lor că sunt pregătiţi să joace la acest nivel, şi de ce nu, să-şi câştige un loc în primul 11.", a declarat Elias Charalambous, în cadrul unei conferinţe de presă.

Charalambous a prefaţat duelul echipei campioane împotriva campionilor din urmă cu două sezoane, Farul Constanţa, echipă pe care Charalambous a reuşit să o invingă de trei ori, în sezonul trecut.

"Jucăm contra unei echipe pe care o cunoaştem foarte bine, căreia îi place să joace fotbal şi care, cu siguranţă, te poate pune în dificultate cu fotbalul pe care îl practică. O echipă cu un antrenor pe care îl respect foarte mult, domnul Hagi, ştim că va fi un meci dificil.", a mai spus Charalambous.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanaseelias charalambousfarul constantasuperliga 

viewscnt
Articole similare