You are here:

Elias Charalambous, verdict clar după eşecul din Scoţia: "La acest nivel plăteşti pentru orice"

Elias Charalambous, verdict clar după eşecul din Scoţia: "La acest nivel plăteşti pentru orice"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous a vorbit despre partida Rangers - FCSB, chiar după finalul jocului.

Rangers au avut un recital de goluri pe Ibrox. Echipa lui Ianis Hagi a marcat patru goluri, iar campioana României nu s-a ridicat deloc la nivelul aşteptărilor.

Elias Charalambous, declaraţii după partida din Scoţia: "Am făcut un meci prost"

”O seară neagră pentru noi. Ştiam că vom avea un adversar greu în faţă. Problema e că am primit 4 goluri în acelaşi fel. La acest nivel plăteşti pentru orice. Spuneam că înainte de meci trebuie să fim în cea mai bună formă. La pauză mi-a spus arbitrul mi-a spus că a greşit la golul marcat de Miculescu. S-a întâmplat, a trecut şi acum avem meci duminică. Trebuie să ne pregătim 100%. 
 
Am spus că sunt periculoşi când au mingea, sunt foarte periculoşi şi le place pressing-ul. La acest nivel detaliile fac diferenţa. Când pierzi un meci, sigur că eşti supărat. Trebuie să ne pregătim acum pentru următorul meci. 
 
Ştiam de la început că vom avea un program greu şi vom juca la trei meciuri. Ne bucurăm că jucăm mult, dar nu avem mult timp. Ştiam că astfel de lucruri se pot întâmpla în fotbal, dar trebuie să găsim soluţii. Am făcut un meci prost, dar trebuie să ne amintim ce meciuri bune am făcut înainte. 
 
Cu siguranţă i-am supărat şi pe fanii care au venit până aici. Începând de duminică, sunt convins că jucătorii vor da totul pentru a îi face din nou fericiţi pe fani”, a declarat Elias Charalambous.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbrangers 

viewscnt
Articole similare