You are here:

Cădere dramatică pentru FCSB. Ce poziţie ocupă campioana României în clasamentul din Europa League după dezastrul cu Rangers

Cădere dramatică pentru FCSB. Ce poziţie ocupă campioana României în clasamentul din Europa League după dezastrul cu Rangers

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB a suferit un eşec drastic pe terenul celor de la Rangers într-un meci al etapei a treia a fazei ligii din UEFA Europa League.

Campioana României a suferit prima înfrângere a actualei stagiuni în UEFA Europa League. Echipa condusă de Elias Charalambous nu a reuşit să se exprime pe teren în aceeaşi manieră ca în precedentele partide europene.

FCSB a picat 10 poziţii după înfrângerea de pe Ibrox Park

După ce a încheiat etapa precedentă pe poziţia a treia, poziţie care duce direct în optimile competiţiei la finalul fazei principale, FCSB ocupă locul 13 la capătul etapei a treia.

În schimb, adversara celor de la FCSB din această etapă, Rangers, a urcat pe locul 11 după ce înregistrase un succes şi o înfrângere în primele două etape. În următoarea etapă, pe data de 7 noiembrie, FCSB o găzduieşte pe Midtjylland, pe Arena Naţională.

În campionat, FCSB o întâlneşte pe Rapid. După victoria din derby-ul cu Dinamo, campioana României va întâlni o altă rivală, Rapid, formaţie care vine după un succes important obţinut pe teren propriu împotriva celor de la Farul Constanţa, cu scorul de 5-0.

Afla mai multe despre: uefa europa leaguefcsbrangers 

viewscnt
Articole similare