You are here:

PAOK, aproape de un nou dezastru în Europa League. Echipa lui Răzvan Lucescu a egalat în prelungirile partidei cu Plzen

PAOK, aproape de un nou dezastru în Europa League. Echipa lui Răzvan Lucescu a egalat în prelungirile partidei cu Plzen

UEFA Europa League

Comentarii

Echipa cehă Viktoria Plzen a încheiat la egalitate joi, în deplasare, scor 2-2, cu gruparea greacă PAOK Salonic, formaţie condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu. Meciul a contat pentru faza a doua din Liga Europa.

La Salonic, PAOK şi Răzvan Lucescu au fost aproape să sufere a doua înfrângere consecutivă în cupele europene. Cehii şi-au anunţat intenţiile ofensive încă din start, Prince Kwabena Adu marcând în minutul 3, însă golul a fost anulat după consultarea VAR. În minutul 31 Adu s-a revanşat pasând decisiv la golul lui Milan Havel, reuşită validată de această dată de VAR. Matej Vydra a făcut 2-0 în minutul 39 şi la pauză oaspeţii intrau cu avantaj.

PAOK, primul punct al sezonului în Europa League

În partea secundă grecii au căutat golul, oaspeţii au rămas în zece după eliminarea lui Dweh, în minutul 70. Konstantelias a tratat cu uşurinţă o fază bună de gol pentru gazde, în minutul 80, apoi portarul Kotarski a salvat la Jirka, în minutul 83 şi Tarik Tissaoudali a adus mult aşteptatul gol pe Toumba Stadium.

Era minutul 84, iar PAOK reintra în meci. Elevii lui Răzvan Lucescu au atacat furibund în minutele rămase, portarul ceh Jedlicka a apărat ca un erou, însă golul lui Abdul Rahman Baba a egalat în minutul 90+3 şi a adus liniştea pe banca lui PAOK, care reuşeşte primul punct din această fază a competiţiei după 2-2 cu Viktoria Plzen.

Afla mai multe despre: uefa europa leaguepaokplzen 

viewscnt
Articole similare