You are here:

Philippe Clement i-a "luat pulsul" FCSB-ului înaintea duelului european. Concluzia la care a ajuns antrenorul lui Rangers: "Joacă haotic"

Philippe Clement i-a "luat pulsul" FCSB-ului înaintea duelului european. Concluzia la care a ajuns antrenorul lui Rangers: "Joacă haotic"

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB o întâlneşte în această seară, în deplasare, pe Rangers, în etapa cu numărul 3 din grupa Europa League. Meciul se joacă de la ora 22:00, pe stadionul Ibrox Park din Glasgow.

Fotbaliştii lui Elias Charalambous au ajuns pe Ibrox Park pentru partida cu Glasgow Rangers, a treia partidă din UEFA Europa League în acest sezon pentru campionii din Superliga.

FCSB va fi susţinută de suporteri români veniţi din ţară sau stabiliţi în Regatul Unit la partida de la Glasgow. Din punct de vedere al formei în competiţie, Rangers a acumulat doar trei puncte din victoria 2-0 la Malmo) şi a pierdut acasă cu Lyon (1-4), astfel că în acest moment se clasează doar pe locul 17.

Philippe Clement, antrenorul formaţiei scoţiene, a analizat-o pe FCSB la scurt timp înaintea partidei de pe Ibrox Park.

Tehnicianul belgian este de părere că FCSB este o echipă capabilă din mai multe puncte de vedere, dar jocul pe care l-a numit haotic pe faza de atac reprezintă un avantaj pentru gazde.

Philippe Clement: "Sunt o echipă foarte bună din punct de vedere tehnic"

"Sunt o echipă foarte bună din punct de vedere tehnic, care joacă şi direct, nu este o echipă care joacă doar posesie, joacă şi mingi lungi pe atacant, joacă destul de haotic în ultima treime, ca Malmo, sper să repetăm ceea ce am făcut la acea partidă şi astăzi.", a declarat Philippe Clement, înaintea partidei.

Afla mai multe despre: uefa europa leaguephilippe clementfcsbrangers 

viewscnt
Articole similare