You are here:

Rangers ştie toate secretele FCSB-ului! Ianis Hagi le-a oferit informaţii preţioase colegilor despre campioana României

Rangers ştie toate secretele FCSB-ului! Ianis Hagi le-a oferit informaţii preţioase colegilor despre campioana României

Fotbal internațional

Comentarii

Ianis Hagi nu va juca în partida cu FCSB deoarece nu este pe lista clubului pentru meciurile europene, dar şi-a ajutat colegii cu informaţii despre jucătorii FCSB-ului.

Ianis Hagi face tot ce poate pentru a-şi ajuta echipa. Le-a transmis colegilor de vestiar informaţii importante despre jucători şi strategia cu care va aborda campioana României meciul de pe Ibrox.

"Ianis ne-a oferit cateva informaţii bune despre adversarii noştri din seara asta. Este clar că Ianis este un jucător uriaş în România, iar noi am ascultat ce a avut de zis şi vom ţine cont de sfaturile lui.", a declarat James Tavernier înaintea partidei.

Căpitanul lui Rangers crede în valoarea lui Ianis Hagi

Legenda de pe Ibrox, James Tavernier, este la Rangers din 2015, acesta are 474 partide în tricoul formaţiei. Realizările individuale sunt incredibile, englezul are 126 de goluri şi 132 de pase decisive.

"Sunt foarte fericit pentru el (n.r. că a revenit în echipă), jucam împreună de mult timp deja şi este frumos să-l vad înapoi. Chiar dacă în noul său debut a luat un cartonaş roşu, suntem fericiţi să-l avem în echipă pentru restul sezonului.", a spus căpitanul scoţienilor.

Afla mai multe despre: rangersianis hagifcsbtavernier 

viewscnt
Articole similare