You are here:

Scoţienii l-au ironizat pe Becali după dezastrul de pe Ibrox Park: "Patronul cu gura mare şi-a mâncat cuvintele"

Scoţienii l-au ironizat pe Becali după dezastrul de pe Ibrox Park: "Patronul cu gura mare şi-a mâncat cuvintele"

UEFA Europa League

Comentarii

Formaţia bucureşteană FCSB a fost învinsă, joi seara, în deplasare, scor 4-0, de echipa scoţiană Glasgow Rangers, în etapa a treia din Liga Europa.

Rangers a obţinut a doua victorie a acestui sezon european în UEFA Europa League după succesul cu Malmo din prima etapă. Scoţienii au depăşit-o pe FCSB în clasament, deşi cele două echipe sunt la egalitate de puncte.

În etapa trecută, chiar cei de la Rangers au fost victima unei înfrângeri la scor, în faţa celor de la Olympique Lyon. Scoţienii l-au ironizat pe Gigi Becali după înfrângerea campioanei României de la Glasgow.

Gigi Becali, ţinta ironiilor scoţienilor după Rangers - FCSB 4-0

"Cerny a strălucit iar Rangers l-a făcut pe patronul formaţiei din România să-şi mănânce cuvintele", au titrat cei de la The Scottish Sun.

"Becali, patronul cu gura mare, a petrecut două săptămâni ironizând-ui pe cei de la Rangers. În primă fază, omul de afaceri a dezvăluit că îşi va conduce echipa din patul său. Apoi, cu 72 de ore înaintea meciului, şi-a numit în mod curajos primul '11'.

Dar va avea parte de o noapte fără somn după ce Tom Lawrence a deschis scorul, după 'dubla' lui Vaclav Cerny şi după primul gol înscris de Hamza Igamane în tricoul celor de la Rangers, cele trei reuşite au reuşit să-i ofere formaţiei lui Philippe Clement un semnal de alarmă pe care îl tot aştepta", au scris jurnaliştii scoţieni.

În următoarea etapă, FCSB o înfruntă pe Midtjylland, pe teren propriu, pe data de 7 noiembrie. În campionat, FCSB o înfruntă pe Rapid, duminică.

Afla mai multe despre: fcsbuefa europa leaguerangersgigi becali 

viewscnt
Articole similare