You are here:

David Miculescu a dezvăluit discuţia purtată cu arbitrul după golul anulat în mod controversat, în Rangers - FCSB: "Am vorbit la pauză"

David Miculescu a dezvăluit discuţia purtată cu arbitrul după golul anulat în mod controversat, în Rangers - FCSB: "Am vorbit la pauză"

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB a suferit un eşec drastic în Scoţia, în faţa celor de la Glasgow Rangers, cu scorul de 4-0.

Campioana României a suferit primul eşec de la calificarea în UEFA Europa League, pe plan european. Rangers a fost echipa care i-a administrat campioanei României primul eşec în actuala ediţie a competiţiei. 4-0 a fost scorul partidei de pe Ibrox Park. Lawrence, Cerny şi Igamane au înscris golurile gazdelor, la Glasgow.

FCSB a avut o ocazie importantă chiar în primele minute ale partidei. David Miculescu a reuşit să-l deposedeze pe portarul Butland, însă arbitrul central, Marco Di Bello, a fluierat pentru un fault asupra portarului gazdelor comis de atacantul celor de la FCSB. Astfel, scorul a rămas 0-0.

Miculescu a dezvăluit ce a discutat cu arbitrul la pauza partidei de pe Ibrox Park.

David Miculescu: "Arbitrul şi-a cerut scuze pentru că a fluierat înainte"

"La pauză am vorbit cu arbitrul, şi-a cerut scuze pentru că a flueirat înainte, a fost greşeala lui că a fluierat înainte. Scorul era de 0-0, au venit nişte greşeli, am încercat să revenim dar n-am mai putut. Nu cred că este o diferenţă foarte mare de nivel, dacă era 1-0 cred că adversarul s-ar fi comportat diferit.", a declarat David Miculescu, la Prima Sport.

Fotbalistul transferat de FCSB de la UTA Arad a vorbit şi despre proporţiile eşecului, rezultat care nu le va afecta concentrarea coechipierilor săi în vederea derby-ului cu Rapid.

Miculescu le-a mulţumit suporterilor români prezenţi pe Ibrox Park pentru sprijin, în condiţiile în care şi-ar fi dorit să-i satisfacă printr-un joc mai bun.

"Nu neapărat, pentru că toţi jucătorii din lot sunt de aceeaşi valoare, astăzi n-am putut. Au venit foarte mulţi (n.r. fani), ne bucurăm că au venit în această seară, suntem supăraţi pentru că n-am putut să-i facem fericţi.

Avem şase puncte, am pierdut un meci, nu este capăt de lume acum, nu e umilitor, e un rezultat drastic. Nu trebuie să ţinem capul jos, în două zile iar avem meci, un meci foarte important în campionat. Poate era altfel, pentru mine toţi jucătorii sunt la fel de importanţi.", a încheiat Miculescu.

Afla mai multe despre: uefa europa leaguefcsbrangersdavid miculescu 

viewscnt
Articole similare