Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emma Răducanu conduce o maşină românească. Ce model a preferat: "Am cumpărat-o la mâna a doua pentru 5.000 de lire, am grijă de ea"

Emma Răducanu conduce o maşină românească. Ce model a preferat: "Am cumpărat-o la mâna a doua pentru 5.000 de lire, am grijă de ea"galerie foto

Diverse

Comentarii

Emma Răducanu (77 WTA), jucătoarea de tenis cu tată român şi mamă chinezoaică, a câştigat doar din premiile din tenis 3.5 milioane de dolari şi conduce o Dacia Sandero, pe care a plătit 5.000 de lire.

Dacia Sandero, maşina pe care o conduce Emma Răducanu

Emma Răducanu, deţinătoarea trofeului de la US Open, a fost eliminată în primul tur la ediţia din 2022, la un an de când viaţa i s-a schimbat. 

După ce a câştigat titlul de Grand Slam în urmă cu un an, ea a semnat mai multe contracte importante. Printre altele, jucătoarea a devenit ambasador al celebrei companii Porsche.

Totuşi, Emma Răducanu nu conduce modelele producătorului german, ci a ales în viaţa cotidiană o Dacia Sandero la mâna a doua. 

"Tatăl meu este român şi Dacia a fost prima lui maşină. Deci, da, am o Dacia Sandero albă", a spus Emma Răducanu într-un interviu acordat The Irish Sun

Jucătoarea de tenis şi-a adus aminte şi cum a ajuns la volanul maşinii: "A fost amuzant, am luat permisul cu trei zile înainte de primul lockdown şi ştiam că se intră în lockdown, aşa că trebuia să cumpărăm o maşină cât mai repede. Am cumpărat o Dacia Sandero la mâna a doua pentru 5.000 de lire. Am grijă de ea. N-o s-o dau niciodată", a mai spus Emma Răducanu. 

„Cu siguranţă am un respect mai mare pentru maşinile electrice după ce conduc un Taycan. Acceleraţia este atât de lină, este aproape ca şi cum ai decola într-un OZN. Şi, evident, este grozav pentru planetă. Dar, pentru mine, nimic nu poate întrece cu adevărat mirosul şi sunetul organic al unei maşini”, a adăugat Emma Răducanu.

Galerie foto cu Emma Răducanu la volanul Daciei Sandero

Emma Răducanu va participa la Transylvania Open. Mesajul sportivei 

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a anunţat, în urmă cu aproape două săptămâni, că va participa la Transylvania Open WTA250, turneu care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 8-16 octombrie 2022.

"M-am simţit foarte bine anul trecut la Cluj. Oamenii au fost extraordinari şi m-au făcut să mă simt extrem de bine, aşa că sunt extrem de încântată şi fericită să mă întorc şi anul acesta. De fiecare dată când am ocazia ador să mă întorc în România. Tatăl meu este de acolo şi am multe amintiri plăcute. Aştept cu nerăbdare să mă întorc. Ne vedem curând", a declarat Emma Răducanu.

Anul trecut, la prima ediţie a turneului, Emma Răducanu a ajuns până în sferturile de finală.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: emma raducanuemma raducanu dacia sanderoce masina conduce emma raducanuporsche 

viewscnt
Articole similare