Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emma Răducanu s-a despărţit de antrenorul Torben Beltz după doar cinci luni de colaborare

Emma Răducanu s-a despărţit de antrenorul Torben Beltz după doar cinci luni de colaborare

Tenis

Comentarii

La cinci luni după ce a început să lucreze cu Torben Beltz, Emma Răducanu îşi caută deja un nou antrenor. Jucătoarea britanică (a 11-a în lume) a anunţat despărţirea de antrenorul german cu care lucra din noiembrie.

"Vreau să-i mulţumesc lui Torben pentru antrenamente, profesionalismul şi angajamentul său”, a spus câştigătoarea US Open 2021, citată de BBC.

"Cred că cea mai bună cale pentru dezvoltarea mea este să trec la un nou model de antrenor, cu sprijinul LTA (Federaţia Britanică de Tenis) între timp", a mai spus ea.

De la victoria sa surpriză la Flushing Meadows, Răducanu (19), cu tată român, a avut o perioadă mai complicată.

Emma Răducanu s-a despărţit de antrenorul Tobern Beltz după doar cinci luni de colaborare

În prezent are patru victorii şi şase înfrângeri în circuitul WTA în 2022, ultima suferită împotriva lui Iga Swiatek în sferturile de finală ale Turneului de la Stuttgart.

La două săptămâni după câştigarea US Open, britanică se despărţise deja de antrenorul ei, Andrew Richardson, explicând că vrea un antrenor mai experimentat.

La scurt timp după ce a câştigat US Open, în septembrie, sportiva de 18 ani s-a despărţit de antrenorul care a îndrumat-o către primul titlu major din carieră, Andrew Richardson.

Săptămâna trecută, ea se pregătea la academia lui Riccardo Piatti de la Bordighera, pe Riviera Italiană, la 12 kilometri de graniţa cu Franţa.

Format ca tehnician la Academia Bollettieri, în Florida, Piatti, 64 de ani, este un nume mare în tenis, mai ales în ceea ce priveşte lansarea unor tineri jucători.

Afla mai multe despre: emma răducanu 

viewscnt
Articole similare