Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este cel mai puternic om din fotbalul romanesc!” Mititelu anunţă o nouă forţă în Liga 1

”Este cel mai puternic om din fotbalul romanesc!” Mititelu anunţă o nouă forţă în Liga 1

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu se declară impresionat de un patron din Superliga, despre care spune că ”este cel mai puternic din fotbalul românesc”.

Adrian Mititelu, unul dintre cei mai vechi patroni din Liga 1, spune că fotbalul românesc suferă din cauza faptului că mulţi oameni de afaceri au decis să-şi retragă sprijinul financiar pentru echipele pe care le deţineau.

În acelaşi timp, Adrian Mititelu salută intrarea în fotbal a unuia dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România.

Adrian Mititelu, impresionat de un patron din Liga 1: ”Mă bucur că a venit un nume puternic în fotbalul românesc”

Adrian Mititelu face parte din vechea generaţie de patroni de cluburi din România, din care doar Gigi Becali a mai rezistat.

În rest, nume precum George Copos, Cristi Borcea, Adrian Porumboiu, Marian Iancu sau Arpad Paszkany au ales să se retragă din diferite motive.

Adrian Mititelu spune însă că dispariţia acestor patroni din Liga 1 a afectat fotbalul de la noi. În acest peisaj, patronul lui FC U Craiova salută decizia lui Dan Şucu a de investi în fotbalul românesc.

Unul dintre cei mai apreciaţi oameni de afaceri din România, patronul Mobexpert a preluat 50% din acţiunile Rapidului, club despre care a spus că vrea să-l readucă în elită.

Adrian Mititelu este de părere că Dan Şucu are toate şansele să-şi atingă obiectivul pe care şi l-a propus, deoarece este ”cel mai puternic din fotbalul românesc”.

”Poate că este o problemă că au dispărut acei patroni mult huliţi din fotbal. Mă bucur că a venit un nume puternic în fotbalul românesc, domnul Şucu este cel mai puternic om din fotbalul romanesc.

Eu nu sunt foarte bogat, dar aproape jumătate din ce am avut am băgat în fotbal. Dacă şi domnul Şucu ar băga vreo 2% în fotbal, din cât are, ar fi foarte bine”, a declarat Adrian Mititelu.

Omul de afaceri din Craiova nu se lasă însă intimidat şi anunţă că şi FC U Craiova are obiective îndrăzneţe pentru noul sezon:

”Obiectivul nostru e să intrăm în play-off, sper să şi reuşim, pentru că sunt foarte multe echipe puternice”, a mai spus Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare