Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este imposibil să arbitrezi mai prost un meci”. Scanadal uriaş după remiza dintre Real Madrid şi Girona. Penalty acordat eronat? | VIDEO

”Este imposibil să arbitrezi mai prost un meci”. Scanadal uriaş după remiza dintre Real Madrid şi Girona. Penalty acordat eronat? | VIDEO

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi Girona au remizat, scor 1-1, ieri seară, într-un meci din etapa cu numărul 12, din La Liga.

Lideri în campionat şi calificaţi în optimile Champions League, ”galacticii” au deschis scorul în minutul 70. Vinicius şi-a trecut în cont al nouălea gol din acest sezon, după ce a trimis în poarta goală centrarea lui Valverde.

”Los Blancos” s-au bucurat doar 10 minute. Asensio a atins mingea cu mâna în propriul careu, iar arbitrul Mario Melero López a acordat penalty pentru nou-promovata Girona, după consultarea arbitrajului video.

Stuani a transformat cu siguranţă, iar madrilenii au pornit din nou în căutarea golului care le-ar fi adjudecat toate punctele. În minutul 89, Rodrygo a marcat, însă reuşita sa a fost anulată pentru fault în atac.

Trupa lui Carlo Ancelotti a terminat meciul în 10. Toni Kroos a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe. A fost primul cartonaş roşu încasat de german, în cariera de profesionist.

Până la final, tabela nu s-a mai modificat, iar Realul face al doilea pas greşit pe Bernabeu, după egalul cu Osasuna din etapa a şaptea. De partea cealaltă, Girona rămâne pe locul 16 cu 10 puncte.

”Galacticii” au ”tunat” după meci

Deciizile centralului Melero López i-au enervat la culme pe ”Los Blancos”. După meci, Carvajal a folosit cuvinte dure la adresa arbitrajului de pe Bernabeu: ”Este imposibil să arbitrezi mai prost decât atât un meci”.

Marco Asensio, jucătorul implicat la faza la care s-a dictat penalty împotriva Realului, a publicat la puţin timp după încheierea partidei un mesaj pe o reţea de socializare, însoţit de un videoclip cu faza în cauză.

Aceasta este definiţia fazei pentru care, la începutul sezonului, ni s-a spus că nu este henţ. Este incredibil!”, a scris Asensio pe contul lui de Twitter.

Real Madrid se află pe primul loc în campionat, cu 32 de puncte. Marea rivală, FC Barcelona, se află pe locul 2, cu doar un punct mai puţin, după ce catalanii au câştigat sâmbătă, pe terenul Valenciei, scor 1-0.

Afla mai multe despre: marco asensio 

viewscnt
Articole similare