Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este oficial!”. Clubul din Liga 1 care se va întoarce ”acasă”. Când va avea loc ”meciul de (re)inaugurare”. Anunţul dat

"Este oficial!”. Clubul din Liga 1 care se va întoarce ”acasă”. Când va avea loc ”meciul de (re)inaugurare”. Anunţul dat

Superliga

Comentarii

Un club din Liga 1 a anunţat că va reveni pe stadionul din oraşul natal, iar meciul de (re)inaugurare va avea loc la începutul lunii decembrie.

"Este oficial!”. FC Hermannstadt va reveni ”acasă”. Când va avea loc ”meciul de (re)inaugurare”

FC Hermannstadt a anunţat, în mod oficial, că se va întoarce pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Formaţia pregătită de Marius Măldărăşanu se va bucura de o nouă arenă. Vechiul stadion, construit în 1927, a fost demolat aproape în întregime, iar în locul său a fost ridicat unul nou, la standardele şi cerinţele din prezent.

De asemenea, clubul sibian a anunţat că meciul de inaugurare va avea loc la începutul lunii viitoare, pe data de 10 decembrie, cu ocazie duelului cu Farul Constanţa, din etapa a 21-a din Liga 1. 

"Este oficial! Meciul de (re)inaugurare @ Stadionul Municipal Sibiu va fi disputat pe 10 decembrie vs Farul Constanţa, liderul din Superliga! 

Revenim cu detalii despre eveniment, abonamente & bilete", se arată în comunicatul anunţat de FC Hermannstadt, în mediul online.

Stadionul pe care va juca FC Hermannstadt va avea 12.363 de locuri, dintre care 302 vor pentru VIP-uri. Noua arenă din Sibiu nu va destinată doar fotbalului, ci şi atletismului.

De altfel, sub tribuna a II-a va fi amplasată şi o sală de atletism, în timp ce sub peluza sud va exista o sală de box.

După 18 etape scurse din Liga 1, FC Hermannstadt se află pe locul cinci, unul de play-off, cu 27 de puncte.

 

Afla mai multe despre: superligastadion sibiuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare