You are here:

"Este vina mea". Nicolae Dică îşi asumă ce se întâmplă cu FCSB: "M-a deranjat" | EXCLUSIV

"Este vina mea". Nicolae Dică îşi asumă ce se întâmplă cu FCSB: "M-a deranjat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit despre perioada grea pe care o parcurge FCSB, cu meciuri importante în Superligă şi în Europa.

Nicolae Dică, despre perioada de la FCSB: "Este vina mea"

FCSB este doar pe locul 13 în Superligă, cu doar şapte puncte acumulate după şapte meciuri, cu 14 puncte mai puţine decât liderul Rapid Bucureşti, care are şi două meciuri în plus. 

Echipa antrenată de Nicolae Dică s-a axat pe calificarea în grupa de Conference League, unde debutează joi împotriva lui West Ham, în deplasare. 

În schimb, FCSB a neglijat campionatul intern, unde a rămas cu mult în spatele principalelor favorite la titlu. 

Acum, fostul expert Orange Sport, Nicolae Dică, a explicat unde a greşit în relaţia cu jucătorii, care n-au putut aduce mai multe puncte în clasament. 

"Vor veni momente dificile în campionat. Nu. Nu mă aşteptam (n.r. - la momente atât de dificile). Sunt foarte puţine puncte. Să câştigi în şapte etape un singur meci nu este ok. Şi cu jucători nou-veniţi de o zi, două, o săptămâna nu a fost uşor să reuşim această calificare (n.r. - în grupele Conference League). Eu o consider o performanţă ca echipa după cinci ani să meargă în grupe. 

Asta m-a deranjat, că am avut diferenţa asta mare între campionat şi Europa. Este vina mea că nu am reuşit să îi fac să înţeleagă că este important campionatul. Poate la anumite jocuri nu trebuia să schimb aşa mulţi jucători", a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

După anunţul lui Gigi Becali în privinţa sistemului său preferat de joc, Nicolae Dică a confirmat că va folosi 4-3-3. 

"Vreau să schimb sistemul în 4-3-3. Astea au fost discuţiile pe care le-am avut cu patronul. Eu vorbesc cu srtaff-ul, ne sfătuim. Eu am avut nişte dicuţii cu ei şi i-am întrebat cam unde te vezi tu, cam unde crezi", a mai spus antrenorul FCSB. 

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare