Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe speră ca norocul să fie şi de partea sa: ”Poate cu CFR Cluj vom avea o ocazie şi vom marca două goluri”

Eugen Neagoe speră ca norocul să fie şi de partea sa: ”Poate cu CFR Cluj vom avea o ocazie şi vom marca două goluri”
Comentarii

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe (55 de ani), a tras concluziile după remiza cu Oţelul Galaţi, o nou-promovată în acest sezon al Superligii României.

Universitatea Craiova a reuşit doar o remiză cu Oţelul Galaţi, scor 0-0, în etapa a doua a noului sezon al Superligii României.

A fost un meci cu multe ocazii pe stadionul ”Ion Oblemenco”, printre care şi trei bare ce le-au aparţinut oltenilor.

Eugen Neagoe speră ca norocul să fie şi de partea sa: ”Nu am ce să le reproşez băieţilor, doar că ne-a lipsit golul”

La finalul partidei, Eugen Neagoe nu a avut niciun reproş pentru jucătorii săi, pentru că aceştia au avut o prestaţie foarte bună.

Singurul aspect despre care s-a arătat dezamăgit a fost rezultatul final, dar speră ca norocul să se întoarcă de partea sa la următorul meci.

În etapa a treia, Universitatea Craiova o va întâlni în deplasare pe CFR Cluj, care va veni după prima manşă a turului doi preliminar din Conference League.

”Cred că am făcut un joc bun, am dominat în totalitate jocul, am lovit bara de patru ori. La un joc de Liga 1 când faci atâtea ocazii şi loveşti bara... 

Nu este vorba despre capacitare, nu este vorba despre concentrare, atât timp cât îşi creezi atâtea ocazii. Nu am reuşit să marcăm. Ce mai e de spus, nu am ce să le reproşez băieţilor, doar că ne-a lipsit golul.

Ivan este un jucător valoros, aşa cum sunt şi ceilalţi. Joacă acolo unde e nevoie, atacant, extremă, joacă unde e nevoie. Danciu a făcut un joc bun, putea şi el să marcheze. A avut o ocazie mare după o fază frumoasă. Combinaţiile au fost frumoase, am jucat rapid.

N-aş vrea să vorbesc despre transferuri, dar orice e posibil la fotbal. Cât timp perioada durează până în septembrie... Sunt puţin dezamăgit că nu am câştigat, dar supărat nu sunt pe băieţi. Era culmea să ne marcăm şi autogol, eu chiar cred că am făcut un joc bun.

CFR Cluj e un adversar de calibru, poate vom avea o ocazie şi vom marca două goluri. Vom merge acolo să jucăm şi să câştigăm”, a declarat Neagoe, după meci.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaeugen neagoesuperliga 

viewscnt
Articole similare