Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Evoluţii bune, contract mărit. Cine a fost beneficiarul prelungirii înţelegerii cu FCSB: ”Am zis că nu avea perspective” | EXCLUSIV

Evoluţii bune, contract mărit. Cine a fost beneficiarul prelungirii înţelegerii cu FCSB: ”Am zis că nu avea perspective” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii care au impresionat în ultimul an la FCSB a fost recompensat pe măsură. În vară i s-a prelungit înţelegerea cu gruparea roş-albastră şi beneficiază de încrederea totală a conducerii clubului. Mihai Stoica (57 de ani) a făcut anunţul.

Portarul FCSB-ului, Ştefan Târnovanu, căci despre el este vorba, a crescut enorm în ultimul an în privinţa evoluţiilor, iar laudele, meritate, au curs la adresa sa.

Aşa s-a întâmplat şi în studioul Orange Sport, unde invitaţii Basarab Panduru şi Mihai Stoica au vorbit pe seama titularului dintre buturi la FCSB.

Traseul lui Ştefan Târnovanu până acest punct a fost unul anevoios. A crescut la Poli Iaşi, fiind împrumutat pe la mai multe echipe din diviziile inferioare din România.

În ianuarie 2020 a făcut pasul spre FCSB, care a plătit o sumă consistentă pentru serviciile lui, nu mai puţin de 350.000 de euro.

A fost lăsat sub formă de împrumut la formaţia din Copou până în vara aceluiaşi an, când s-a mutat definitiv la Bucureşti.

Dar la noua sa echipă era destinat să fie eternă rezervă, deoarece titular în poartă era nimeni altul decât Andrei Vlad, supranumit şi ”Messi al portarilor”, jucător pe care Gigi Becali spera să ia milioane de euro.

Dar repetetale erori individuale ale lui Vlad l-au ”tras pe dreapta”, astfel că a venit şi momentul lui Târnovanu.

Acesta nu a dezamăgit. A profitat de oportunitatea care i s-a oferit şi a impresionat cu aproape fiecare apariţie pe care a avut-o în tricoul roş-albastru.

Progresul de la echipa de club l-a adus şi în atenţia echipei naţionale, unde a debutat în luna noiembrie, sub comanda lui Edi Iordănescu.

Acum, la 22 de ani, este considerat a fi poate viitorul mare portar al naţionalei României, susţine Basarab Panduru.

”Pentru prima dată când mă uit la el e nesigur. Are circumstanţe, vine după accidentare, e după pregătire, dar dacă arată cum a arătat, va fi portarul naţionalei”, a declara Panduru, la Orange Sport.

Cota lui Târnovanu nu avea cum să rămână una mică, ci a ajuns la 1,5 milioane de euro, iar evoluţiile consistente i-au adus un nou contract cu FCSB, semnat înaintea acestui sezon, a subliniat oficialul vicecampioanei, Mihai Stoica.

”Ştiu cum a venit Târnovanu la noi. Am zis că nu avea perspective. A contat că a lucrat cu Marius Pop (n.r. antrenorul de portarii la FCSB). Contractul lui a fost mărit sezonul ăsta, în vară”, a adăugat şi Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbtarnovanu 

viewscnt
Articole similare