Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cei de la Sepsi, în continuare foarte revoltaţi. Ce a discutat Dioszegi în privat cu şefii clubului după ce s-a decis rejucarea meciului cu FC U Craiova

EXCLUSIV | Cei de la Sepsi, în continuare foarte revoltaţi. Ce a discutat Dioszegi în privat cu şefii clubului după ce s-a decis rejucarea meciului cu FC U Craiova

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Oficialii de la Sepsi sunt în continuare revoltaţi după ce s-a decis rejucarea meciului Sepsi - FC U Craiova.

Comisia de Recurs a decis ca partida dintre Sepsi şi FC U Craiova - întreruptă pentru scandări discriminatorii şi xenofobe - să se rejoace.

Acest lucru s-a întâmplat după ce, iniţial, Comisia de Disciplină a hotărât că meciul se decide la ”masa verde” în favoarea lui Sepsi.

Cei de la Sepsi sunt revoltaţi şi vor să meargă la TAS

David Kertesz, vicepreşedinte la Sepsi, spune că nu se aştepta la această decizie, mai ales după ce a văzut argumentele depuse de FC U Craiova.

Oficialul echipei din Sfântu Gheorghe susţine că regulamentul a fost încălcat, dar, cu toate acestea, FC U Craiova a scăpat doar cu amendă.

Kertesz spune că a vorbit cu Laszlo Dioszegi - patronul echipei - care era foarte nervos şi, foarte probabil, vor merge la TAS pentru a-şi căuta dreptatea.

Oficialii de la Sepsi sunt în continuare revoltaţi după ce s-a decis rejucarea meciului Sepsi - FC U Craiova.

”Stau în faţa unui regulament, care există, dar nu este respectat, deci nu există. Pur şi simplu nu înţeleg de ce s-a luat această hotărâre.

Din moment ce penalitate noastră în bani a fost redusă la minim, deci noi nu prea suntem vinovaţi. Amenda clubului Craiova a rămas aceeşi, pedeapsa suporterilor dânşilor a rămas aceeşi, deci dânşi sunt consideraţi vinovaţi de cele întâmplate pe stadion şi totuşi meciul se rejoacă.

Am avut o primă discuţie în conducere şi ne gândim foarte, foarte serios să mergem la TAS. Am fost întrebat ce aşteptări am de la TAS. De la TAS nu putem aştepta să schimbe clasamentul campionatului. Nici nu dorim noi să perturbăm clasamentul, deci ceea ce s-a hotărât ne conformăm şi mergem mai departe.

Dar dorim de la TAS să ne dea dreptatea. Să se afle că dreptatea este de partea noastră, că nu se poate face aşa ceva.

În ce stare poate să fie şi dânsul? Aceeaşi stare de nervozitatea, de a sta şi a ne uita ce s-a întâmplat şi care este cauza din care s-a pornit, dinc e cauza s-a luat această decizie.

Cu dânsul am avut discuţie astăzi că stăm şi ne gândim... ok, mergem să jucăm, dar ce-i cu regulamentul? Ne mai trebuie regulament? Nu ne mai trebuie regulament. Fiecare joacă cum doreşte şi vedem ce se întâmplă pe urmă”, a declarat revoltat David Kertesz pentru Orange Sport.

Adrian Mititelu: ”Este o decizie normală”

De partea cealaltă, Adrian Mititelu susţine că regulamentul a fost prost aplicat de arbitru şi că decizia luată de membrii Comisiei de Recurs au luat decizia corectă:

”Nu sunt deloc beneficiar ale unor lacune ale regulamentului. Regulamentul este foarte corect, dar a fost interpretat greşit de arbitru şi de o parte a celor care au dat decizia la fond.

Dacă meciul era la Craiova şi cădea în sarcina noastră organizarea, probabil că nimeni nu mai intra pe stadion şase etape, deci să fiţi convinşi că în proporţie de 99% galeria Craiovei nu va mai face aşa ceva şi, probabil, că şi alte galerii, că au văzut că nu e de glumă cu chestia asta.

Au fost întrerupte meciuri pentru lucruri mult mai grave şi s-au rejucat, dar vouă vă place sângele”, a spus Adrian Mititelu pentru Orange Sport.

Partida dintre Sepsi şi FC U Craiova a fost oprită în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe şi discriminatorii ale ultraşilor olteni.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare