Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cine este copilul care a vrut să-i smulgă banderola lui Săpunaru. Fundaşul Rapidului s-a amuzat când l-a văzut :)

EXCLUSIV | Cine este copilul care a vrut să-i smulgă banderola lui Săpunaru. Fundaşul Rapidului s-a amuzat când l-a văzut :)

Rapid

Comentarii

Un copil de mingi a sărit să-i ia banderola lu Cristi Săpunaru, la finalul meciului Rapid - FC Botoşani 3-0, dar fundaşul echipei din Giuleşti a fost pus pe glume.

O scenă de la finalul partidei dintre Rapid şi FC Botoşani a lăsat loc de multe interpretări. Cristi Săpunaru pare că ţipă la un copil de mingi care a sărit să-i smulgă banderola de pe braţ.

În realitate, scena a fost foarte amicală, deoarece Cristi Săpunaru şi băieţelul care s-a aventurat să-i smulgă banderola se cunosc foarte bine.

Cine este băiatul care a vrut să-i smulgă banderola lui Cristi Săpunaru

În Giuleşti, a fost o nouă seară de sărbătoare. Rapid a jucat primul său meci oficial pe noul stadion şi a câştigat partida cu FC Botoşani cu un scor entuziasmant, scor 3-0, la capătul unui joc foarte bun făcut de jucătorii lui Adi Mutu.

Foarte multe laude a atras şi atmosfera de pe noul stadion al Rapidului. Suporterii echipei giuleştene au oferit un nou spectacol cu mult peste media Ligii 1.

O scenă a surprins însă la final. Camerele au înregistrat un moment în care un copil sare să-i smulgă lui Cristi Săpunaru banderola de pe braţ, în timp ce căpitanul Rapidului se îndrepta spre galerie.

La prima vedere, fundaşul Rapidului pare că-l repede nervos. ”Lasă-mă, mă, în pace”, îi transmite fundaşul. Moment în care copilul îl loveşte uşor, amical şi Săpunaru îi zâmbeşte ca unui cunoscut.

Scena a fost surprinzătoare, mai ales că atmosfera era de sărbătoare, cu toată lumea fericită. În plus, Săpunaru, el însuşi tată, este cunoscut pentru reacţiile calde pe care le are când este abordat de copii.

În realitate, Cristi Săpunaru şi acel copil chiar se cunosc. Ba chiar foarte bine şi scena a fost cât se poate de amicală, dincolo de aparenţe. De aici şi reacţia copilului, care zâmbeşte după ce a fost refuzat.

Băiatul care a încercat să-i ia banderola de pe braţ este copilul lui Alexandru Dandea, coleg în defensivă cu Săpunaru, care sâmbătă seară a fost rezervă, dar a intrat în minutul 81.

Afla mai multe despre: sapunaru 

viewscnt
Articole similare