Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, investiţie de 16 milioane de euro: ”Este o nebunie”

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, investiţie de 16 milioane de euro: ”Este o nebunie”

Special

Comentarii

Dumitru Dragomir a investit nu mai puţin de 16 milioane de euro într-o afacere.

Dumitru Dragomir nu mai este şef la LPF din noiembrie 2013, funcţie pe care a ocupat-o nu mai puţin de 17 ani. De atunci, Dragomir s-a concentrat tot mai mult pe afaceri.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste îi face concurenţă lui Gigi Becali şi susţine că a făcut o investiţie de aproximativ 16 milioane de euro.

Dumitru Dragomir a investit 16 milioane de euro: ”Dacă nu faci împrumut bancar, eşti mort”

În vârstă de 76 de ani, Dumitru Dragomir este în continuare o fire foarte activă. Fostul preşedinte al LPF a investit masiv în imobiliare şi este deseori văzut pe şantier.

În prezent, Dumitru Dragomir construieşte două blocuri pe un teren pe care l-a cumpărat de la Gigi Becali. Lângă ansamblul construit de Dumitru Dragomir ridică blocuri şi Alexandra Becali, fiica lui Gigi Becali.

Dumitru Dragomir se mândreşte cu locuinţele pe care le face, despre care spune că sunt mult mai spaţioase decât media.

În total, Dumitru Dragomir spune că a investit aproximativ 16 milioane de euro în afaceri imobiliare, însă a avut nevoie să apeleze la bănci pentru finanţare.

”(Câţi bani aţi băgat în această afacere?) Mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos. Am 76 de ani. Am viitorul în cocoaşă, cum spune Gigi Becali. De exemplu, în aceste două blocuri, cu un împrumut bancar, pentru că făra un împrumut bancar eşti mort.

Eu am avut o bancă, cu mine au fost serioşi. Am linie de credit deschisă mare. Iau când vreau şi cât vreau. Cu toate că controlul băncii e cel mai al naibii. Numai în aceste două blocuri, până le termin bag în jur de 16 milioane de euro.

(Cu cât se vinde cel mai ieftin apartament? Dar cel mai scump?) Cel mai ieftin apartament este în jur de 90.000 de euro, cel de două camere. Cel de trei camere în jur de 120-130.000, cel de patru camere - 200 şi ceva de mii şi penthouse - de la 800.000 de euro în sus Un penthouse are 720 de metri pătraţi.

(Care se va vinde cel mai repede?) Penthouse-ul. Am deja clienţi, dar să vedem dacă vrea fiul meu să le vândă, că vrea să le oprească pe toate patru. Vrea să dea două la un nepot, două la unnepot.

Dar au venit deja pentru două penthouse-uri, cele mari de 720 de metri, unul cu piscină, jacuzzi, cu saună , cu teren de tenis de masă. Este o nebunie. Eu nu fac cutii de chibrituri, fac apartamente peste cele stas.

Omul, chiar dacă nu are banii, îl las eu. Nu ai bani acum, îmi dai peste 6 luni. Va fi cartierul cel mai exclusivist al Bucurestiului. Are bulevardul de 21 de metri, te plimbi până în lac.

Un alt drum de 9 metri care duce până în lac. Cartiere de 21 de metri drum lat nu există. Şi asta pentru că Becali a făcut, fata lui şi pentru fata lui a pierdut patru hectare de pământ. Pentru drum”, a dezvăluit Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dragomir 

viewscnt
Articole similare