Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Explicaţia unui judecător de la TAS. De ce a putut să intre Adrian Mititelu jr pe stadion, deşi a fost suspendat pentru un an

EXCLUSIV | Explicaţia unui judecător de la TAS. De ce a putut să intre Adrian Mititelu jr pe stadion, deşi a fost suspendat pentru un an

FC U Craiova

Comentarii

Un judecător de la TAS a explicat motivul pentru care Adrian Mititelu jr a putut asista la meciul FCU Craiova - Sepsi, deşi el a fost suspendat de jandarmerie după ce ar fi aruncat o sticlă în teren.

Adrian Mititelu jr. a surprins la meciul FCU Craiova - Sepsi, scor 1-1. El şi-a făcut apariţie pe stadion, deşi jandarmii l-au informat verbal că va fi suspendat pentru un an.

Un judecător de la TAS a explicat de ce Adrian Mititelu jr a putut asista la meci, fără să rişte vreo pedeapsă mai drastică.

De ce Adrian Mititelu jr a putut intra pe stadion la meciul FCU Craiova - Sepsi

În timpul meciului cu Rapid, în minutul 73, o sticlă a fost aruncată în teren din zona în care se aflau oficialii lui FCU Craiova.

Jandarmii au ajuns la concluzia că sticla a fost aruncată chiar de Adrian Mititelu jr, deşi nu există indicii clare că aşa s-ar fi petrecut lucrurile.

Drept urmare, l-au înştiinţat pe patronul Craiovei că va fi interzis pe stadioane pentru o perioadă de un an. Cu toate acestea, Adrian Mititelu jr a fost surprins pe stadion la partida cu Sepsi.

Cristian Jura, judecător la TAS, a explicat pentru Telekom Sport că, cel mai probabil, Adrian Mititelu a contestat în instanţă decizia Jandarmeriei şi a cerut suspendarea ei până la o decizie definitivă.

În plus, este foarte posibil ca Adrian Mititelu jr să obţină anularea decizie de interzicere pe stadioane, dacă Jandarmeria nu va prezenta probe clare, mai spune judecătorul Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

”Posibil ca domnul Mititelu să conteste această decizie de interdicţie de un an de a mai intra pe arenele sportive. În instanţă, cei care au dictat această interdicţie, vor trebui să demonstreze că domnul Mititelu este cel vinovat.

Mă refer aici la probe video şi nu numai. De asemenea, domnul Mititelu poate veni în apărarea dânsului cu diferite probe şi chiar cu martori care au văzut acel mpment în care a fost aruncată sticla cu apă către terenul de joc”, a declarat Cristian Jura pentru Telekom Sport.

AUTOR: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare