Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali ar putea investi în Mioveni. Ce discuţie a avut cu primarul localităţii

EXCLUSIV | Gigi Becali ar putea investi în Mioveni. Ce discuţie a avut cu primarul localităţii

CS Mioveni

Comentarii

Ion Georgescu, primarul Mioveniului, a dezvăluit că l-a invitat pe Gigi Becali la meciurile echipei argeşene şi îi va propune să investească în oraşul pe care-l conduce.

Gigi Becali l-a transferat zilele trecute pe Bogdan Rusu, un atacant în vârstă de 32 de ani pentru care CS Mioveni a primit 100.000 de euro şi mai poate încasa încă 200.000 de euro din bonusuri.

Rusu avea ofertă şi de la CFR Cluj, însă Gigi Becali l-a convins imediat pe primarul Ion Georgescu, după o discuţie pe care a avut-o cu acesta.

Gigi Becali ar putea investi la Mioveni. Ce a discutat cu primarul localităţii

În cadrul negocierilor pentru transferul lui Bogdan Rusu la FCSB, pe lângă bani, Ion Georgescu i-a cerut lui Gigi Becali o favoare.

Primarul Mioveniului l-a făcut pe Gigi Becali să promită că va veni să asiste la unul dintre meciurile pe care CS Mioveni le va disputa pe propriul teren.

Ion Georgescu susţine că mulţi dintre locuitorii din Mioveni îl admiră pe patronul FCSB-ului. Însă Ion Georgescu spune că nu se va mulţumi cu o simplă vizită.

Edilul din Mioveni susţine că speră să-l convingă pe Gigi Becali să investească la Mioveni şi spune că are deja câteva idei pe care i le propună:

”Da, l-am invitat să vină la un meci al Mioveniului, mai ales că am văzut că în ultima perioada a decis să vină din nou pe stadion. Dânsul este un om credincios şi chiar trebuie să vă spun că a dat bani mulţi pentru ridicarea catedralei din Mioveni.

Eu îmi doresc însă pentru comunitatea locală ca această colaborare pe care am început-o cu domnul Becali pe plan fotbalistic să se extindă şi în domeniul business-ului.

La întâlnirea pe care o voi avea cu dumnealui, îi voi propune câteva oportunităţi de afaceri la care m-am gândit. E vorba de crearea unor locuri de muncă pentru tinerii din Mioveni, dar şi ridicarea a două hoteluri în apropierea sălii de sport.

Mioveniul are nevoie de aceste spaţii de cazare deoarece activitatea sportivă a luat mare amploare odată cu ridicarea sălii. Este una dintre afaceri care ar putea să meargă foarte bine”, a declarat Ion Georgescu pentru orangesport.ro.

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare