Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, ofertă-monstru: 1,2 milioane €! Transferul se face "cu orice cost" | EXCLUSIV

Becali, ofertă-monstru: 1,2 milioane €! Transferul se face "cu orice cost" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Până să achite clauza de reziliere de 1,7 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu (21 de ani) de la UTA, Gigi Becali a făcut mai întâi o ofertă de 1,2 milioane de euro. Când s-a ajuns la această sumă, Mihai Stoica a dezvăluit că a fost sigur că transferul lui Miculescu la FCSB se face "cu orice cost".

Gigi Becali a oferit 1,2 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu. Oferta-monstru pentru Liga 1 a fost refuzată de UTA, iar în cele din urmă FCSB a plătit clauza de reziliere: 1,7 milioane de euro pentru a-l lua pe "wonderkid-ul" crescut la Arad.

Becali, ofertă-monstru: 1,2 milioane €! Transferul se face "cu orice cost" | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport după ce David Miculescu şi Bogdan Rusu, noile transferuri ale FCSB, au fost prezentate la palatul lui Gigi Becali, Mihai Stoica a spus că a fost sigur că transferul lui Miculescu la FCSB se face "cu orice cost" atunci când Gigi Becali a ajuns cu oferta la 1,2 milioane de euro.

Mihai Stoica a spus că Gigi Becali "nu are răbdare" să negocieze prea mult pentru un jucător, astfel că a ajuns să "spargă banca" pentru transferul lui David Miculescu. Cele 1,7 milioane de euro reprezintă cea mai mare sumă plătită pentru un transfer intern de la Denis Alibec încoace. Atunci, tot FCSB a achitat 1,6 milioane de euro pentru a-l lua de la Astra.

David Miculescu "e un jucător atipic", consideră Mihai Stoica. Managerul FCSB a dezvăluit la Orange Sport că îşi dorea ca transferul să se realizeze: "La un moment dat eram sigur că se face. Când Gigi a ajuns la 1,2 de milioane de euro, mai era puţin. Vinde scump Gigi Becali, dar nu are răbdare să cumpere. Îmi doream să se facă la orice cost. îmi place, e un jucător atipic", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Presiunea de pe umerii lui David Miculescu va fi uriaşă. Mihai Stoica îl avertizează pe fotbalist că "va fi bombardat" din cauza sumei uriaşe de transfer: "Va fi bombardat, clar, Miculescu", a mai spus managerul general al FCSB, în direct la Orange Sport.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali oferta david miculescudavid miculescu oferta fcsbgigi becali transfer david miculescugigi becali david miculescu 

viewscnt
Articole similare