Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mai multe echipe din Liga 1 au grave probleme financiare. Mihai Stoica: ”Sunt probleme mai mari decât la Petrolul”

EXCLUSIV | Mai multe echipe din Liga 1 au grave probleme financiare. Mihai Stoica: ”Sunt probleme mai mari decât la Petrolul”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica susţine că sunt cluburi în Superliga care au probleme financiare şi mai mari decât cele de la Petrolul.

În startul meciului cu U Cluj, în primele 30 de secunde, jucătorii Petrolului au refuzat să joace, în semn de protest faţă de faptul că clubul are datorii faţă de ei.

Mihai Stoica susţine că situaţia în Superliga este şi mai gravă de atât şi sunt cluburi cu probleme şi mai mari.

Probleme financiare mari în Liga 1. Ce spune Mihai Stoica

Încă din startul sezonului, FC Hermannstadt şi Petrolul - nou-promovate - s-au confruntat cu multe probleme financiare. În ciuda acestor datorii, au primit dreptul de a juca în Superliga.

Între timp, situaţia la FC Hermannstadt s-a mai îmbunătăţit, dar problemele de la Petrolul par din ce în ce mai grave.

Jucătorii au mai multe salarii de recuperat şi au protestat la începutul meciului cu U Cluj, partidă pe care în cele din urmă au câştigat-o cu 2-0.

Însă Mihai Stoica face o dezvăluire îngrijorătoare. Managerul general al FCSB-ului spune că în Liga 1 sunt cluburi cu probleme financiare şi mai mari decât cele de la Petrolul.

Meme Stoica susţine că există o echipă în Liga 1 la care jucătorii abia au fost plătiţi pentru luna iulie:

”Eu ştiu că sunt echipe la care sunt probleme şi mai mari (n.r. decât la Petrolul). Eu ştiu echipă la care s-au dat salariile pe luna iulie”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Jucătorii Petrolului nu s-au antrenat în semn de protest faţă de problemele financiare

Petrolul a reuşit să se impună cu 2-0 în faţa lui U Cluj, deşi Constantin Budescu spune că el şi colegii săi nu s-au antrenat în săptămâna de dinaintea meciului, în semn de protest. De altfel, mijlocaşul în vârstă de 33 de ani a cerut condiţii mai bune pentru jucători:

”Pentru noi este important să se rezolve problemele financiare. Acum, ce scrie sau ce apare este cu totul şi cu totul altceva. Nu ne interesează pe noi, noi ne concentrăm la fotbal, cum am vorbit şi în vestiar.

Nu s-au făcut antrenamente săptămâna asta, dar la meci, aţi văzut, s-a jucat destul de bine. Noi suntem un grup destul de unit şi merităm condiţii mai bune”,
a spus Constantin Budescu.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare