Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un nou atacant în lotul FCSB-ului. Unde a jucat în sezonul trecut şi câte goluri a marcat

EXCLUSIV | Un nou atacant în lotul FCSB-ului. Unde a jucat în sezonul trecut şi câte goluri a marcatgalerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a anunţat că FCSB nu va excele la capitolul transferuri, dar a anunţat un jucător interesant care va face parte din lotul pentru sezonul viitor.

Gigi Becali nu mai este dispus să plătească pentru transferurile de jucători, mai ales că a ratat din nou titlul în Liga 1.

Drept urmare, este de aşteptat ca FCSB să nu facă vreo mutare spectaculoasă în această vară.

Un atacant din naţională României va juca la FCSB din sezonul viitor

Mihai Stoica susţine că lotul FCSB-ului va fi întări de jucătorii pe care i-a împrumutat la alte echipe. Printre aceştia, Alexandru Pantea, Dragoş Nedelcu şi Gabi Simion.

Însă managerul general al FCSB-ului vine şi cu un nou pariu. Mihai Stoica susţine că din lotul pentru sezonul viitor va face parte şi Andreas Chiriţoiu, un atacant de doar 18 ani care joacă şi pentru naţionala U19 a României:

”Sunt jucători care trebuie să se reîntoarcă, vine după împrumuturi: Pantea, Chiriţoiu - vrem să-l aducem pentru prima dată la prima echipă, Nedelcu, Simion...

Sunt jucători care termină împrumuturile şi se întorc, nu s-au activat opţiunile de cumpărare [...] Mai e Ducan care se întoarce... Cristi Dumitru, Robert Ion... Bineînţeles, nu vor rămâne toţi.

Cert este că Musi, care a făcut parte din lot, va face parte în continuare din lot şi că, probabil şi Matei Tănasă”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Andreas Chiriţoiu este un atacant de careu, are 1,88 metri înălţime şi doar 18 ani. În sezonul trecut a fost împrumutat la Unirea Constanţa, club patronat de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali. Aici, Andreas Chiriţoiu a adunat 23 de apariţii, timp în care a marcat 4 goluri.

Andreas Chiriţoiu are 12 selecţii la naţionala României U19, pentru care a marcat de 4 ori şi face parte din lotul lărgit pe care ”tricolorii” l-au anunţat pentru Campionatul European.

Lotul lărgit cuprinde 27 de jucători, însă doar 20 vor fi păstraţi pe lista finală.

Pentru prima dată în istorie, România U19 s-a calificat la Campionatul European după ce a jucat preliminarii. Turneul final se va disputa în acest an, în Slovacia, în perioada 18 iunie - 1 iulie.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare