Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un nou super jucător în Liga 1? Ce fotbalist a descoperit un club de la noi: ”Are calităţi”

EXCLUSIV | Un nou super jucător în Liga 1? Ce fotbalist a descoperit un club de la noi: ”Are calităţi”

Superliga

Comentarii

Ilie Poenaru susţine că are mare încredere într-un jucător descoperit de cei de la UTA Arad la o academie de fotbal din Nigeria.

Pe modelul Lacina Traore, CFR Cluj se pregăteşte de o nouă afacere cu un jucător descoperit în fotbalul african.

Este vorba despre Emmanuel Yeboah, 19 ani, care a fost aproape de transferul la Slavia Praga, dar care este urmărit şi de alte cluburi. Însă nu este singurul tânăr jucător african de perspectivă din Liga 1.

Ilie Poenaru susţine că şi UTA Arad a descoperit un jucător talentat

Politica celor de la CFR Cluj de a prospecta fotbalul african a fost aplicată şi de UTA Arad, despre care Ilie Poenaru spune că are un departament de scouting foarte activ.

Fost antrenor la UTA, Ilie Poenaru susţine că un alt tânăr jucător african o poate lua pe urmele lui Yeboah.

Este vorba despre Joseph Godwin, un atacant de doar 19 ani, care a fost transferat în toamnă de la Academia Chimooski, din Nigeria.

Ilie Poenaru susţine că Joseph Godwin a fost monitorizat aproximativ două luni înainte de a fi transferat şi că are calităţi care-l pot transforma într-un mare jucător:

”A mers acolo impresarul lui, a stat acolo aproape două luni, l-a urmărit la academia la care el evolua, are foarte mult de muncă, dar el are nişte calităţi.

Are nişte calităţi pe care se poate lucra şi, în viitorul apropiat-îndepărtat - depinde de el, poate fi în situaţia lui Yeboah”, a dezvăluit Ilie Poenaru la Orange Sport.

Cotat în prezent la doar 25.000 de euro, Joseph Godwin impresionează mai ales prin înălţime: măsoară nu mai puţin de 2,03 metri.

Godwnin a debutat deja pentru seniorii celor de la UTA Arad, însă a jucat doar 20 de minute într-un meci de Liga 1 şi 12 minute în Cupa României.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare