Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Cum a ajuns Bogdan Rusu titular în DAC - FCSB! "Bă, joci cu el? Aude acum"

Fabulos! Cum a ajuns Bogdan Rusu titular în DAC - FCSB! "Bă, joci cu el? Aude acum"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut cum a decurs discuţia cu antrenorul Nicolae Dică, în privinţa atacantului abia sosit la echipă, Bogdan Rusu.

Bogdan Rusu, titular în DAC - FCSB

Meciul Dunajska Streda - FCSB se joacă, miercuri, de la ora 21:30, în primul meci al turului trei preliminar din Conference League, iar partida va fi în format LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

Echipa de start a FCSB pentru partida din Slovacia era conturată încă de luni. Ultimii jucători transferaţi de Gigi Becali sunt în primul 11 anunţat de bucureşteni. 

  • Echipa de start a FCSB pentru prima partidă cu DAC: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru - Miculescu, Oct. Popescu, Coman - Rusu
  • Rezerve: Vlad, Haruţ, Şut, I. Stoica, Lixandru, Fl. Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi, Şerban

În cadrul conferinţei de presă de luni, Gigi Becali a recunoscut că a fost influenţat de Nicolae Dică atunci când l-a transferat pe Bogdan Rusu de la CS Mioveni, adus pentru o sumă care se poate ridica până la 250.000 de euro. 

Antrenorul a fost întrebat dacă l-ar folosi pe Rusu din primul minut în partida din Slovacia cu DAC, iar Nicolae Dică a confirmat. Influenţat de răspunsul principalului, Gigi Becali s-a convins că veteranul din atac este valoros şi trebuie transferat. 

"O să vedeţi miercuri seară. Tu ce crezi? Că l-am luat gata şi nu... L-am întrebat pe Dică <<Bă, dacă îl iau, e jucător bun?>>. << E bun!>>. <<Bă, dacă îl iau, joci cu el?>>. După aia zice normal. Eu ca să... Eu am vrut să îl testez, să văd dacă îl ai joci cu el titluar miercuri? Şi a zis bineînţeles. 

Păi, bă, înseamnă că e jucător prea valoros dacă tu joci sigur titular miercuri. Înseamnă că e prea valoros jucător. Da, a zis că e cel mai bun din tot dintre ce avem noi. 

Asta m-a influenţat cel mai mult (n.r. - în privinţa transferului). <<Dacă l-ai avea...>>. <<Joc!>>. <<Şi atunci îl iau şi gata>>. El va fi titular, nici nu ştia. Acum aude că el va fi titular", susţinea Gigi Becali.  

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdac fcsb 

viewscnt
Articole similare