Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii FCSB-ului, aproape de finalizarea ofertei de cumpărare a clubului: ”Aşteptăm contul unde să trimitem cele 10 milioane”

Fanii FCSB-ului, aproape de finalizarea ofertei de cumpărare a clubului: ”Aşteptăm contul unde să trimitem cele 10 milioane”

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB-ului, a dezvăluit că fanii sunt aproape de a pune la punct oferta de cumpărare a echipei lui Becali.

În urma demiterii lui Edi Iordănescu, fanii FCSB-ului au rămas revoltaţi de felul în care s-a comportat Gigi Becali şi de spusele sale din urma scandalului, când îi trimitea pe suporteri la Dinamo sau Rapid.

Latifundiarul afirma că vrea să scape de grija care este FCSB-ul, iar Gheorghe Mustaţă a venit cu planul ca suporterii să cumpere echipa de la Gigi Becali.

Ideea iniţială era ca un milion de suporteri să doneze câte 10 euro, plan ce nu părea foarte realizabil. Însă, fără să explice cum sau de unde, suporterii FCSB-ului ar fi făcut rost de bani şi ar fi pregătiţi să preia echipa.

Fanii FCSB-ului, aproape de finalizarea ofertei de cumpărare a clubului

Nu ştiu dacă am permisiunea deocamdată să spun, o fac cu puţină reţinere, ca să nu se înţeleagă greşit. Suntem pe drumul bun, important este să mai primim şi mâine un accept.

Hârtia va pleca în seara asta sau mâine dimineaţă. E vorba de o hârtie în care vom face o ofertă oficială clubului. Mâine (n.r. - 24 noiembrie) o trimitem pe mail, sau poate deja a fost trimisă, nu am mai apucat să vorbesc.

Pe hârtie nu apar numele potenţialilor investitori. Oamenii nu vor să iasă în evidenţă, nu-i interesează publicitatea, nu vor să apară. Au spus că procedura este a suporterilor, iar ei vin în sprijinul suporterilor.

Când se primeşte confirmarea de la club, că se vinde, atunci toţi suporterii vom intra în campanie împreună cu mai multe nume mari din fotbal. Voi insista să-l aducem şi pe Helmuth Duckadam lângă noi.

Vrem un răspuns clar de la club, să ştim ce ni se oferă în acea sumă de bani. Acei oameni au spus: «ne implicăm, dar pe ce? Dacă ne trezim că răspunde la hârtie, dar peste 3 zile zice că nu mai vinde?»

Dacă Becali doreşte să vândă, ne dă răspunsul la această hârtie. Adică despre cum îi dăm banii şi toate detaliile.

Hârtia este făcută de noi, suporterii, în numele suporterilor. Hârtia e semnată de mine, personal, că sunt membru fondator al Asociaţiei Salvaţi Steaua.

În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, aşteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro”, a declarat Mustaţă la Radio Sport Live.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare