Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona a pregătit planul B, dacă pică transferul lui Lautaro Martinez. Catalanii, dispuşi să plătească 70 de milioane de euro pentru alt atacant

FC Barcelona a pregătit planul B, dacă pică transferul lui Lautaro Martinez. Catalanii, dispuşi să plătească 70 de milioane de euro pentru alt atacant

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a pregătit planul B, în cazul în care nu reuşeşte să îl transfere pe atacantul Lautaro Martinez de la Internazionale Milano, informează presa internaţională.

Atacantul argentinian, care are o clauză de reziliere a înţelegerii cu Inter de 111 milioane de euro, rămâne prima opţiune pentru FC Barcelona, care este dispusă să îi ofere un salariu de zece milioane de euro.

Totuşi, ţinând cont de criza provocată de pandemia de COVID-19 şi de faptul că pe lista Barcelonei se mai află şi Neymar, transferul lui Lautaro Martinez ar putea intra în impas, caz în care gruparea de pe Camp Nou se va orienta către un alt jucător mai ieftin.

FC Barcelona, dispusă să plătească 70 de milioane de euro pentru Isak

Conform Cadena SER, atacantul suedez de la Real Sociedad, Alexander Isak (20 de ani), este planul B al Barcelonei. Transferat vara trecută de la Dortmund, pentru 6,5 milioane de euro, Isak a impresionat în acest sezon pentru basci şi a reuşit 14 goluri şi trei pase decisive, în 34 de apariţii. 

Borussia Dortmund are o clauză prin care îl poate răscumpăra pe suedez pentru 30 de milioane de euro, însă jucătorul mai are o clauză de 70 de milioane de euro care poate fi activată de orice echipă, iar Barcelona este dispusă să plătească această sumă.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare