Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani - CS Mioveni 1-0. Aldair înscrie primul său gol şi îi conferă linişte lui Bogdan Andone, în vederea returului

FC Botoşani - CS Mioveni 1-0. Aldair înscrie primul său gol şi îi conferă linişte lui Bogdan Andone, în vederea returului

FC Botoșani

Comentarii

Meciul FC Botoşani - CS Mioveni are loc astăzi, de la ora 20:00, în manşa tur a primului duel din barajul de menţinere / promovare în Superligă.

FC Botoşani - CS Mioveni 1-0 (90+3' Aldair)

Echipele de start:

  • FC Botoşani: Kukic - Benzar, I. Filip, Miron, Ţigănaşu - David, Dican, Caputa - E. Florescu, Kaprof, Mailat
  • Rezerve: Ducan, Petro, Camara, Şeroni, Mouaddib, Lopez, Ofosu, Fulop
  • CS Mioveni: Fl. Croitoru - Traşcu, R. Garutti, Cr. Ignat, Burnea, Şerbănică (cpt.) - Cărăruş, A. Panait - Blănaru, Al. Cr. Stan, Guţea
  • Rezerve: Val. Sima – Gogor, Mih. Costea, Massaro, A. Şerban, D. Toma, Căprescu, I. Şerban, Bolohan

Min 90+5: Final de meci!

Min 90+3: GOOOOOOOOOL FC Botoşani! Aldair deschide scorul în prelungirile partidei cu un şut din afara careului, un gol care o poate menţine pe echipa lui Bogdan Andone în prima divizie!

Min 89: Florescu trage spre poartă, cu pământul, dar Croitoru respinge cu piciorul şi îndepărtează pericolul.

Min 88: Ţigănaşu trimite un şut cu efect, din afara careului, spre poarta lui Croitoru, dar şutul său trece peste poartă.

Min 81. Ocazie uriaşă pentru CS Mioveni! Argeşenii scapă pe contraatac, însă Blănaru şutează defectuos din poziţie bună.

Min 66. FC Botoşani cere penalty! Mailat cade în careu, însă Feşnic dă fault în atac.

Min 49. Ocazie mare pentru Botoşani! Edi Florescu şutează puternic de la 11 metri,însă mingea şterge bara porţii lui Flavius Croitoru. Rămâne 0-0.

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45+5: Pauză la Botoşani!

Min 45+4: Gol anulat! Blănaru finalizează o fază încurcată a oaspeţilor, cu o lovitură de cap simplă din doar câţiva metri. Mingea revine în joc din bară iar Blănaru finalizează simplu, dar faza este întoarsă iar golul este anulat.

Min 45+1: Mailat primeşte mingea din centrare, dar încercarea sa de a trimite spre poartă este în zadar. Mingea iese pentru o repunere de la 6 metri.

Min 45: Miron primeşte o centrare dificilă din partea lui Florescu, dar loveşte în mod incomod balonul, iar mingea trece peste poarta lui Croitoru.

Min 26: Florescu are parte de o acţiune individuala prin care a reuşit să producă instabilitate în apărarea argeşeană. Acţiunea se încheie cu un şut deviat peste poartă.

Min 8. Ocazie pentru CS Mioveni! Alexandru Stan reia inexplicabil de slab din poziţie bună.

Min 1. A început duelul!


Duelul dintre FC Botoşani şi CS Mioveni este primul din barajul de menţinere / promovare în Superligă. Cea de-a doua confruntare între prima ligă şi a doua ligă este Dinamo - Csikszereda.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

FC Botoşani este echipa care încearcă să se menţină în elita fotbalului românesc. Moldovenii au terminat Superliga pe locul 8 în play-out, cu 25 de puncte, peste Voluntari şi FCU Craiova, care au retrogradat direct.

De cealaltă parte, CS Mioveni a terminat play-off-ul din Liga 2 pe locul 5, cu 43 de puncte. Totuşi, întrucât Corvinul Hunedoara şi CSC Şelimbăr nu au avut drept de promovare în prima ligă, la barajul de promovare au mers locurile 5 şi 6, anume formaţia argeşeană şi Csikszereda.

Unirea Slobozia şi Gloria Buzău sunt echipele din Liga 2 care au promovat direct în Superligă, astfel că vor juca în sezonul următor în elita fotbalului românesc.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Returul dintre FC Botoşani şi CS Mioveni are loc peste o săptămână, tot vineri, la data de 24 mai.

Afla mai multe despre: botosani miovenisuperligaliga 2 

viewscnt
Articole similare