You are here:

FC Voluntari - Dinamo | Cupa României Betano, un obiectiv important pentru dinamovişti

FC Voluntari - Dinamo | Cupa României Betano, un obiectiv important pentru dinamovişti

FC Voluntari

Comentarii

S-au făcut 12 ani de când Dinamo n-am mai luat Cupa României. Acum este un moment foarte bun pentru ”alb-roşii” să spargă gheaţa, mai ales după startul convingător din campionat. Ca să ajungă în grupele Cupei, jucătorii lui Kopic trebuie să treacă de o divizionară secundă. Voluntari se concentrează mai mult pe revenirea în Superligă, aşa ca dinamoviştii abia aşteaptă să profite.

Claudiu Niculescu îşi înfruntă echipa de suflet

Venit la Voluntari de la Şelimbăr, Claudiu Niculescu are un obiectiv clar în acest sezon: promovarea în Superligă. Ilfovenii sunt neînvinşi în primele etapă, iar în urmă cu câteva zile au reuşit să se impună în faţa Corvinului 2-0). În Cupa României Betano, Voluntari a trecut cu mari emoţii de Beljoi, din liga a treia. Golul victoriei (2-1) a venit în al treilea minut de prelungiri. La acel meci, Niculescu a menajat mai mulţi titulari, motiv pentru care ne-a lăsat să înţelegem că prioritate are campionatul. 

”Clau-gol” va avea acum în faţă echipa la care a scris istorie ca jucător. Are trei titluri de campion cu Dinamo şi 156 de goluri marcate în prima ligă pentru ”câinii roşii”. Dinamo vine ca mare favorită la Voluntari. După înfrângerea cu CFR (2-3) din prima etapă, echipa lui Kopic n-a mai pierdut niciun meci. Ba mai mult, a reuşit victorii entuziasmante cu Gloria Buzău (4-1), Petrolul (4-1) şi Universitatea Craiova (2-1). 

Pentru Dinamo, Cupa nu reprezintă doar un trofeu. Este şi o cale de a prinde un loc în Europa. Cel mai probabil, ”alb-roşiii” vor alinia formula standard la Voluntari. În acest condiţii, este clar că au prima şansă la calificare. 1.65 este cota la Betano pentru ca Dinamo să meargă în grupe. Cine este dispus să rişte mai mult şi să mizeze pe o victorie a ”câinilor roşii” încă din timpul regulamentar poate prinde o cotă mai mare la Betano (2.27).

Echipe probabile:

  • FC Voluntari: Maxim – Gîţ, Armaş, Crişan, Andreş, Şuteu – Panos, Toma, Carnat – Schieb, Nemec
  • Dinamo: Golubovic – Costin, Boateng, Patriche, Opruţ – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Abdallah, Selmani, Bani

Afla mai multe despre: voluntari dinamo cupa romanieicupa romaniei pariuri 

viewscnt
Articole similare