Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a vrut să transfere de la AC Milan! MM Stoica a explicat de ce a picat mutarea. ”Nu mai avem acces la el” | EXCLUSIV

FCSB a vrut să transfere de la AC Milan! MM Stoica a explicat de ce a picat mutarea. ”Nu mai avem acces la el” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a recunoscut că şi-ar fi dorit ca Andrei Coubiş să îmbrace tricoul FCSB-ului. Oficialul vicecampioanei a dezvăluit că şansele roş-albaştrilor de a-l transfera pe fundaşul lui AC Milan au devenit nule în momentul în care acesta a fost chemat de Stefano Pioli la echipa mare pentru a se antrena.

S-a închis uşa pentru FCSB când românul a fost chemat la echipa mare!

În vârstă de 20 de ani, apărătorul născut la Milano din părinţi români a refuzat naţionala de tineret a României în primăvara acestui an, fiind nemulţumit de experienţa de la U19. Deşi a fost căpitan pentru echipa Primvaera a lui AC Milan, şansele ca Andrei Coubiş să îmbrace tricoul formaţiei antrenate de Stefano Pioli sunt minime.

Tânărul apărător s-a operat în vară, iar presa din Italia susţine că oficialii rossonerilor se gândesc să îl împrumute la o echipă din Serie B.

”De exemplu, l-am fi luat pe Coubiş, dar nu mai avem acces la el. Se antrena cu prima echipă a lui Milan. Era mai greu de adus. Când au 18-19 ani sunt greu de adus. Dacă după aceea (n.r. după ce îşi termină junioratul) un coleg de-al lor pleacă, sau joacă la prima echipă, iar jucătorul respectiv pleacă în liga a doua sau a treia din Italia, este mai uşor de adus, pentru că între Serie B şi Liga 1 nu este o diferenţă aşa de mare”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Andrei Coubiş este cotat de Transfermarkt la 100.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaac milanfcsbcoubiş 

viewscnt
Articole similare