Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-au ajuns blestemele lui Burleanu?! Românul care a refuzat naţionala pleacă de la Milan. Anunţul presei din Italia

L-au ajuns blestemele lui Burleanu?! Românul care a refuzat naţionala pleacă de la Milan. Anunţul presei din Italia

Serie A

Comentarii

AC Milan îşi doreşte să îl împrumute pe Andrei Coubiş, fundaş ce a purtat banderola de căpitan a echipei Primavera a ”diavolilor” în ultimele sezoane.

Născut la Milano, Coubiş a preferat să dea la o parte echipa României pentru a putea juca pentru cea a Italiei. Fundaşul în vârstă de 19 ani a bifat un singur meci în tricoul naţionalei de tineret, anul trecut, într-o partidă de pregătire contra Olandei. Cu toate acestea, Coubiş nu a prins lotul naţionalei U20 a Italiei pentru Campionatul Mondial din acest an după ce oficialii lui AC Milan nu i-au permis să participe la turneul final.

Coubiş pleacă de la Milan sub formă de împrumut

”Coubiş s-a întors după operaţie. Milan îşi propune să-l împrumute, dar acum trebuie să aşteptăm să-şi revină complet”, a notat jurnalistul italian Daniele Longo pe Twitter.

Fanii îl vor pe Tătăruşanu înapoi la AC Milan

Marco Sportiello i-a scos din sărite pe fani după gafa pe care a făcut-o în partida amicală contra celor de la Real Madrid, pierdută de AC Milan cu 2-3, după ce a condus cu 2-0. Fostul portar de la Atalanta a scăpat un balon uşor în propria poartă, după un şut modest al lui Federico Valverde.

Stefano Pioli a decis să-l schimbe Marco Sportiello la scurt timp după ce a comis greşeala uriaşă. Vineri dimineaţă, Marco Sportiello a apărat ultimele 30 de minute ale jocului amical cu Juventus Torino, hotărât la loviturile de la punctul cu var.

De data aceasta nu a mai greşit, chiar a apărat două lovituri de la 11 metri, însă au fost insuficiente, pentru că ai săi colegi nu au nimerit ţinta de trei ori, aşa că Juventus a câştigat, 4-3, după 2-2 în timpul regulamentar.

Fanii celor de la AC Milan par a se fi coalizat pe reţelele sociale, într-o singură opinie: Ciprian Tătăruşanu era un portar mai bun decât Marco Sportiello.

  • Iată doar câteva dintre reacţiile fanilor lui AC Milan:
  • ”Sportiello, zis şi Tătăruşanu”
  • ”Oh, Doamne, Sportiello e doar mai tânăr decât Tătăruşanu”
  • ”Ne lipseşte Tătăruşanu”

Afla mai multe despre: coubisburleanuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare