Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, cu efectiv complet pentru ”revanşa” cu Rapid. ”Avem în faţa cui s-o luăm. A fost o discuţie fără menajamente, cu cărţile pe faţă” | EXCLUSIV

FCSB, cu efectiv complet pentru ”revanşa” cu Rapid. ”Avem în faţa cui s-o luăm. A fost o discuţie fără menajamente, cu cărţile pe faţă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB are un test dificil în faţă, rivala Rapid. Unul dintre marile derby-uri ale fotbalului românesc se dispută astăzi, pe Arena Naţională, iar vicecampioana are tot lotul gata de joc şi de luat o revanşă, aşa cum afirmă Mihai Stoica.

FCSB - Rapid are loc în etapa 15 din Superliga, duminică, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Înaintea meciului, ambele tabere au încercat să anticipeze echipa de start a rivalei. Iar în acest ”joc” s-au înscris cei doi antrenori, Cristiano Bergodi, respectiv Elias Charalambous, dar şi Mihai Stoica.

Mai mult, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a conturat "primul 11" pregătit de giuleşteni pentru duelul de pe Arena Naţională.

Cât despre formaţia roş-albaştrilor, aceştia se prezintă cu efectiv complet. Vlad Chiricheş şi Florinel Coman au fost recuperaţi, astfel că sunt apţi de joc pentru derby.

Mihai Stoica: ”A fost prima discuţie şi mi-a plăcut foarte mult. Sunt bine toţi”

De asemenea, Mihai Stoica a afirmat că suporterii din Peluza Nord au avut o discuţie ”cu cărţile pe faţă” cu jucătorii lui Elias Charalambous.

”Vlad Chiricheş e la 100%. Da (n.r. a făcut antrenamente şi e în lot). Da, şi Coman e bine. Sunt bine toţi, nu sunt probleme. 

Am primit aseară (n.r. sâmbătă) a 30-40 de membri marcanţi ai Peluzei Nord, care au avut o discuţie cu jucătorii. A fost prima discuţie şi mi-a plăcut foarte mult...

Prima discuţie fără menajamente, prima discuţie cu Peluza Nord cu cărţile pe faţă, referitoare la relaţia jucători - suporteri, la cum ne-am prezentat la anumite meciuri. 

Fiecare a zis ce avea pe suflet şi a contat mult discuţia asta şi mi-a dat încredere că va fi bine la meciul ăsta. Avem de luat o revanşă şi avem şi în faţa cui s-o luăm. 

Va fi stadionul plin. Când văd toate trei inelele, tribuna a doua plină... Inima e Peluza Nord, dar plămânii stadionului îi reprezintă tribuna a doua. Acolo merg cei care sunt cu adevărat”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB este lider în campionat, cu 31 de puncte, în timp ce Rapid este a treia clasată, cu 26 de puncte acumulate.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicafcsb rapid 

viewscnt
Articole similare