Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Avem o înţelegere". Mihai Rotaru a ales antrenorul cu care face revoluţie la Universitatea Craiova: "Reconstruim de la zero, nu cârpim"

"Avem o înţelegere". Mihai Rotaru a ales antrenorul cu care face revoluţie la Universitatea Craiova: "Reconstruim de la zero, nu cârpim"
Comentarii

Acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a oferit detalii despre antrenorul dorit în Bănie. Afaceristul a anunţat că Ivaylo Petev "este pe primul loc", cu un contract pe trei ani. Bulgarul ar trebui să pună pe picioare un nou proiect pe banca "leilor" şi să îndeplinească rolul de manager.

Universitatea Craiova pune antrenor! Mihai Rotaru: "Avem o înţelegere. De marţi sperăm să oficializăm"

Se încheie perioada interimatului asigurat de cuplul Corneliu Papură - Dragoş Bon. Universitatea Craiova n-a mai câştigat de patru meciuri în Superliga, este pe locul al patrulea în clasament, cu 23 de puncte, dar în perioada următoare va avea loc schimbarea de pe banca tehnică. 

Ivaylo Petev (48 de ani) a fost în tribună la Universitatea Craiova - FCU Craiova, scor 1-1, în Superliga, şi a trăit intens primul meci pe care l-a văzut de la sosirea în România. 

Antrenorul bulgar ales de Mihai Rotaru va avea o responsabilitate mare pe banca Universităţii Craiova, întrucât se doreşte o reconstrucţie la echipă. De asemenea, afaceristul a dat de înţeles că va fi răbdător cu tehnicianul trecut inclusiv pe banca Bulgariei şi a Bosniei. 

”Există această probabilitate ca de marţi să avem alt antrenor. Până nu semnez contractul nu pot să spun că e x, y, z. Este pe primul loc (n.r. - Petev), discuţiile au fost purtate, avem o înţelegere. De marţi sperăm să oficializăm. 

Contract trei ani de zile. El a construit Ludogoreţ de la zero, a luat-o din liga a doua şi a dus-o în UCL. Dacă vrem să schimbăm din termen lung, nu putem pe termen scurt.

Trebuie să schimbăm ceva în ceea ce înseamnă clubul Universitatea Craiova. Da, suntem pe 4, la 3 puncte de podium, chiar dacă Rapid are meci mai puţin disputat. Vrem mult mai mult. Credem că se poate mult mai mult. Se impune o regândire a conceptului, a organigramei, la cel mai mic detaliu. Am discutat cu el săptămâna trecută, aseară până la 3 dimineaţa.

Eu am nevoie de manager. Antrenori sunt 5 milioane în lumea asta, care pot să-ţi antreneze 25 de băieţi. Eu am nevoie de manager, cel care poate să conducă clubul, nu doar să antreneze 11 jucători titulari. Da, el a câştigat Liga Naţiunilor, grupa B. Suntem într-un moment prost, nu vrem să cârpim, vrem să reconstruim costumul de la zero. Discutăm de marţi în colo. Papură e în club, dar nu la prima echipă”, a declarat Rotaru, conform Fanatik

Cine este Ivaylo Petev, noul antrenor de la Universitatea Craiova

În vârstă de 48 de ani, Ivaylo Petev a avut parte de un moment delicat la Levski, în urmă cu 10 ani, când a fost izgonit din conferinţa de presă de către ultraşi

Totuşi, Petev este triplu campion al Bulgariei cu Lodogoreţ, în 2012, 2013 şi 2023, iar de pe banca echipei unde conducător este Cosmin Moţi a plecat în octombrie. 

De-a lungul carierei, noul antrenor al Universităţii Craiova le-a mai condus pe: Lyubimets, AEL Limasso, reprezentativa Bulgariei, Dinamo Zahreb, Omonia Nikosia, Al-Qadsiah, Jagiellonia şi reprezentativa Bosniei. 

Afla mai multe despre: ivaylo petevuniversitatea craiova fcu craiovaantrenor universitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare