You are here:

FCSB, desfiinţată după remiza cu Maccabi Tel Aviv. ”Nu se poate. O machetă, un sufleur”

FCSB, desfiinţată după remiza cu Maccabi Tel Aviv. ”Nu se poate. O machetă, un sufleur”

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu a tras concluzii dure cu privire la modul în care este antrenată FCSB, după remiza din Ghencea dintre campioana României şi Maccabi Tel Aviv.

FCSB, luată la rost după meciul cu Maccabi Tel Aviv

FCSB a remizat cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, în prima manşă a turului doi preliminar din Liga Campionilor. Returul are loc săptămâna săptămâna viitoare, la Budapesta.

La finalul meciului, cei din tabăra campioanei României şi-au exprimat punctul de vedere cu privire la jocul din Ghencea, dar Cornel Dinu a avut şi el un discurs despre ce se întâmplă în cadrul clubului roş-albastru.

Mai exact, ”Procurorul” a criticat modul în care este antrenată FCSB.

”Sunt nişte limite normale, aşa este, cu privire la jocul de aseară. Nu se poate ca o echipă să fie antrenată de o machetă, de un sufleur. Să fie condusă de patron. Diferenţa se vede din toate punctele de vedere.

Există nesiguranţă, 2-3 jucători schimbaţi la pauză. Te întrebi când ai făcut echipa bine, înainte de meci sau ai greşit-o şi o repari la pauză. Sunt foarte multe inadvertenţe în concepţia de conducere şi prezentare a FCSB-ului în general”, a declarat Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

FCSB a început noul campionat cu două remize: 1-1 cu U Cluj şi 2-2 cu Unirea Slobozia.

Afla mai multe despre: fcsbcornel dinuliga campionilor 

viewscnt
Articole similare