You are here:

FCSB e out din Ligă, dar Gigi Becali dă lovitura. ”Dacă cineva nu-l ia, înseamnă că doarme toată lumea”

FCSB e out din Ligă, dar Gigi Becali dă lovitura. ”Dacă cineva nu-l ia, înseamnă că doarme toată lumea”

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (26 de ani) a fost jucătorul cel mai lăudat de la FCSB după meciul din Ghencea cu cehii de la Sparta Praga.

FCSB a părăsit Liga Campionilor în turul al treilea preliminar, după ce a pierdut returul din Ghencea cu Sparta Praga, scor 2-3.

Olaru, răsfăţatul laudelor după returul cu Sparta: ”E cel mai bun”

Campioana României a fost condusă cu 0-3 la pauză, iar în repriza a doua a mai avut puterea să marcheze doar de două ori, insuficient însă pentru o revenire de zile mari.

La ambele goluri a contribuit Darius Olaru. A marcat în minutul 60 şi a pasat decisiv la reuşita lui Edjouma, din minutul 85.

La finalul meciului, căpitanul FCSB-ului a avut o reacţie tranşantă cu privire la maniera de arbitraj, considerând că echipa sa a fost dezavantajată pe alocuri de arbitrul central.

Această eliminare din Liga Campionilor poate provoca şi plecarea lui Darius Olaru de la FCSB. Jucătorul de 26 de ani al roş-albaştrilor a fost elogiat de Basarab Panduru şi Gigi Becali a anunţat că are oferte pe numele căpitanului echipei.

”Bun e Olaru. Nu că bun, foarte bun. Iar dacă cineva nu vine la clauza asta de cinci milioane de euro s-o dea pe el, înseamnă că doarme toată lumea. E cel mai bun. Număr 10 într-un 4-2-3-1 mi se pare un jucător excepţional. 

Joacă ce vrei. Nu ai cum să nu-l iei. Acum, ori îi faci clauză de 10 milioane şi contract mai bun, ori te trezeşti că cineva trebuie să dea bani pe el. Este într-o formă incredibilă. Face tot ce trebuie”, a declarat Panduru, la Prima Sport.

Cotat la şapte milioane de euro, Darius Olaru a jucat nouă meciuri până acum în acest sezon şi a contribuit cu şapte goluri şi trei pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olaruucl 

viewscnt
Articole similare