You are here:

Olaru a acuzat arbitrajul: ”Fault clar. Şi adversarii mi-au spus. El nu a dat”. Reacţia căpitanului după eliminarea FCSB-ului

Olaru a acuzat arbitrajul: ”Fault clar. Şi adversarii mi-au spus. El nu a dat”. Reacţia căpitanului după eliminarea FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Căpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru (26 de ani), a tras concluziile după eliminarea suferită în preliminariile Champions League.

FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Champions League după ce a pierdut returul cu Sparta Praga, scor 2-3, în turul trei preliminar.

Olaru a ieşit în faţă şi a acuzat arbitrajul: ”Am simţit acest lucru şi în tur”

În Ghencea, cehii au condus cu 3-0 la pauză. Campioana României a încercat să revină în repriza a doua, dar a marcat doar de două ori, insuficient pentru o remontadă istorică.

Totuşi, arbitrajul a fost în centrul atenţiei. Atât Gigi Becali, cât şi fostul arbitru Constantin Zotta consideră că FCSB merita un penalty la Darius Olaru. Inclusiv jucătorul a spus lucrurilor pe nume.

”Din păcate pentru noi, nu am reuşit să ne calificăm. Era obiectivul nostru, am muncit să ajungem aici. Am plătit preţul celor trei goluri încasate în prima repriză - fază fixă, penalty şi o execuţie extraordinară.

La nivelul acesta, fiecare greşeală se plăteşte. Dacă ştiam să gestionăm mai bine prima repriză, să nu primim trei goluri, cred că puteam întoarce. În repriza a doua am arătat mult mai bine.

Nu vreau să găsesc alibiuri. Aşa a fost, am intrat moi, n-am avut atitudine în prima repriză. Cred că am şi intrat în jocul lor. Au marcat din acea fază fixă. Ştiam că sunt puternici la aceste faze fixe, după ne-am deschis, le-am dat spaţii şi aşa au şi marcat.

Am simţit că putem reveni. I-am simţit pe ei mult mai moi în repriza a doua, am simţit că putem pasa mult mai bine, ne-am creat şi mai multe ocazii, dar trei goluri primite în prima repriză au fost cam multe.

Cred că la penalty, la faza premergătoare, a fost cam aceeaşi fază în afara careului advers, la Ştefănescu. Aşa a decis arbitrul. După, a fost o fază la mine în care nu-mi explic cum mi-a dat mie galben.

Normal, am protestat, dar a fost un fault clar. Şi adversarii mi-au spus că e fault clar. El nu a dat fault. Nu a fost o tentă, dar undeva la 60-40 pentru ei. Am simţit acest lucru şi în partida tur.

Era visul nostru, pentru asta am câştigat campionatul, ca să avem rezultate în Europa. Trebuie să ne revenim, mai avem treabă în campionat, iar apoi trebuie să gestionăm foarte bine play-off-ul Europa League, unde ne va aştepta o dublă foarte grea.

Am jucat cu LASK Linz şi în iarnă, în amical, o echipă cu forţă, care încearcă să îşi câştige duelurile, agresivă. Trebuie să pregătim bine meciul, să îi analizăm şi să trecem. Asta ne-a rămas, Europa League e următorul obiectiv", a declarat Olaru, conform Protv.

Totuşi, FCSB îşi continuă aventura europeană în Europa League, unde va forţa calificarea în grupe într-o ”dublă” cu austriecii de la LASK Linz.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olaruucl 

viewscnt
Articole similare