You are here:

Gigi Becali dă de pământ cu arbitrajul după eliminarea FCSB-ului din UCL: ”A fost o manieră şmecherească. Am avut 11 metri”

Gigi Becali dă de pământ cu arbitrajul după eliminarea FCSB-ului din UCL: ”A fost o manieră şmecherească. Am avut 11 metri”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a tras concluziile după ce FCSB a fost eliminată din Liga Campionilor. Omul de afaceri a criticat maniera de arbitraj din returul cu Sparta.

FCSB a fost eliminată din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României a pierdut returul de pe teren propriu cu Sparta Praga, scor 2-3.

La finalul meciului din Ghencea, Gigi Becali a reacţionat şi a vorbit despre jocul echipei sale, ca urmare a faptului că a ieşit din drumul spre grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali acuză arbitrajul din FCSB - Sparta 2-3: ”Ce tupeu”

Dar patronul FCSB-ului a făcut acuzaţii dure şi la adresa arbitrajului, subliniind că formaţia roş-albastră ar fi meritat o lovitură de la 11 metri.

Mai exact, FCSB ar fi trebuit să primească un penalty, în prima repriză. La scorul de 2-0 pentru cehi, Darius Olaru a fost faultat în careu de Preciado, însă centralul partidei, nu a arătat punctul cu var.

Însă finanţatorul campioanei României s-a plâns şi din cauza altor decizii controversate luate de arbitrul danez Morten Krogh.

”Am avut 11 metri, la 2-0 şi cu încă două pe care le-am dat... 3-3. Lasă că a fost o manieră şmecherească, dar timpul. S-au făcut şase schimbări şi am băut apă de două ori.

Trebuia să dea cel puţin opt minute şi s-au dat cinci minute. Noi eram pe val şi ăla a făcut întrerupere să se bea apă, în minutul 75. Îţi dai seama ce tupeu? Dacă s-a dat arbitru danez”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbucl 

viewscnt
Articole similare