Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB l-a transferat cu surle şi trâmbiţe, dar Gigi Becali avertizează. ”Aştept altceva”

FCSB l-a transferat cu surle şi trâmbiţe, dar Gigi Becali avertizează. ”Aştept altceva”

FCSB

Comentarii

Alexandru Băluţă a fost transferat de FCSB, după zile de foc pentru fotbalistul care s-a despărţit de Akademia Puskas. Deşi Universitatea Craiova a fost prima interesată, FCSB a intrat pe fir, iar provocarea de la echipa bucureşteană l-a încântat pe cel care ar fi putut reface cuplul cu Alex Mitriţă.

Văzut înainte de startul sezonului drept unul dintre jucătorii ce vor fi cruciali pentru FCSB, Alexandru Băluţă a evoluat sub aşteptări în primele două meciuri din campionat, dar şi în partida din Conference League cu CSKA 1948 Sofia, unde a fost schimbat la pauza meciuluii. În cele trei partide, fostul fotbalist al Craiovei nu a marcat niciun gol şi nu a dat nicio pasă decisivă.

Gigi Becali are răbdare cu Băluţă, dar îi atrage atenţia

Finanţatorul FCSB-ului nu este îngrijorat de prestaţiile mai puţin bune ale lui Băluţă, dar speră să vadă o altă faţă a jucătorului odată cu trecerea meciurilor. Mijlocaşul ar fi dezvăluit că antrenamentele pe care le făcea la Akademia Puskas erau mult mai puţin solicitante decât cele de la FCSB.

”De ce să îmi scadă încrederea? Băluţă, el încă nu este… El spune că antrenamentele pe care le făcea în Polonia (n.r. Ungaria) erau zero faţă de astea ce le face aici. E altceva. Nu pot să spun că nu îmi convine de Băluţă la ora asta. Dar aştept un alt Băluţă, asta pot să spun”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

În vârstă de 29 de ani, Alexandru Băluţă este cotat de Transfermarkt la 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare